• WASSEN EN FOHNEN 4X IN DE MAAND €150,00 VOL IS VOL

COAGULATIE BEHANDELING GEZICHT EN LICHAAM

VERWIJDEREN VAN STEELWRATJE, OUDEDOMVLEK, WRATJES, ETC.,20 minuten €35

30 minuten €45

45 minuten €55

45 minuten €75

60 minuten €95


COAGULATIE- Huidoneffenheden verwijderen

 

Het is mogelijk om door middel van stroom, op de huid gelegen oneffenheden te verwijderen. Dit noemt men coaguleren. Coagulatie is mogelijk bij bijvoorbeeld steelwratjes, goedaardige vetbulten, ouderdomsvlekken en wratjes, moedervlekken en papulosa nigra. De coagulatie-behandeling laat geen littekens achter.

Wat gebeurt er precies bij de coagulatie-behandeling?

Tijdens de coagulatie-behandeling worden de huidoneffenheden verhit. Deze verhitting gebeurt met elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat er een korstje op de behandelde plek. Ook kan er een kleine verdikking ontstaan. Wanneer het korstje in zijn geheel is genezen (na ongeveer twee weken), is de oneffenheid ook vaak verdwenen. In sommige gevallen is een tweede behandeling noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken. Dit heeft te maken met de grootte van de te behandelen plek.

 

Twee verschillende coagulatie-methoden

De coagulatie-behandeling is op twee verschillende manieren uit te voeren. De huidspecialist kan een naaldje of een zogenoemde zapper gebruiken. De coagulatie met het naaldje is geschikt voor kleine verdikkingen rondom de oogleden en het behandelen van kleine rode vaatjes in het gezicht. De behandeling met de zapper is geschikt voor grotere verdikkingen zoals bijvoorbeeld moedervlekken en wratten. Afhankelijk van de verdikkingen in de huid, kan er ook voor worden gekozen om beide behandelmethoden te combineren.

 

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na ongeveer twee weken is de door coagulatie behandelde plek geheel genezen. Het korstje is verdwenen en er blijft geen litteken achter. Om het herstel in deze eerste twee weken te bevorderen, adviseert onze huidspecialist om een speciale crème of emulsie te smeren met een zonbescherming van minimaal factor 50.

 

Wat verwijderen wij de coagulatie apparaat:

 

Ouderdomswratten

Kersenwratjes  (steelwratjes)

Fibromen

Couperose behandeling

Bij ons kun je onder andere terecht, wanneer je problemen ervaart met je huid. Wij maken gebruik van een aantal vooruitstrevende technieken, waarmee wij je helpen om je huid weer glad, schoon en strak te krijgen. Met deze technieken kunnen we o.a. de volgende huidproblemen behandelen: Acne littekens, Huid verslapping, rimpels, pigmentvlekken, donkere kringen, huidbultjes en nog veel meer