Biab Nagels

Product Prijs
Biab Verwijderen € 30
Biab Plaatsen inclusieve manicure € 65
Biab Verwijderen+ opnieuw Plaatsen € 75

Body Biab Applicatie

Onze ervaren nagelstylisten brengen de Body Biab-gel nauwkeurig aan op je nagels, waardoor een stevige en duurzame verlenging ontstaat. De gel wordt uitgehard met behulp van UV- of LED-licht voor directe droging.

Duurzaamheid en Flexibiliteit

Body Biab staat bekend om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Het zorgt voor sterke nagels die niet breken, terwijl het toch een natuurlijk aanvoelende flexibiliteit behoudt.

Wat is Body Biab

Body Biab staat voor Builder In A Bottle, een innovatieve gel die wordt gebruikt voor nagelverlengingen en verstevigingen. Het biedt de perfecte combinatie van stevigheid en flexibiliteit voor natuurlijk ogende en duurzame nagels.

Onderhoud en Bijwerkingen

Regelmatig onderhoud en bijwerkingen kunnen worden aangeboden om de perfecte look van je Body Biab Nagels te behouden en de groeiende nagels bij te werken.

Veilig en Niet-Schadelijk

Onze Body Biab Nagels worden aangebracht met hoogwaardige producten en volgens veilige procedures, zonder schade aan je natuurlijke nagels.

Kleur en Afwerking opties

Body Biab Nagels biedt een breed scala aan kleuropties, van neutrale tinten tot levendige kleuren. Je kunt ook kiezen voor een glanzende of matte afwerking, afhankelijk van jouw voorkeur.