Verwijderen Couperose- Elektrocoagulatie

Product Prijs
Couperosa (spinaeve) 1 plek € 50
Couperose 1 tot 5 Pleken v.a. € 80
Couperose Neus v.a. € 80
Couperose Wangen/Neus/Kin 140

Geschikt voor Verschillende Huidtypes

Elektrocoagulatie is geschikt voor verschillende huidtypes en huidkleuren. Het kan worden toegepast op specifieke gebieden van het gezicht en het lichaam waar couperose aanwezig is.

Resultaten en Aantal Sessies

Zichtbare resultaten kunnen direct na de behandeling merkbaar zijn, maar een reeks sessies kan nodig zijn voor optimale resultaten. De uiteindelijke resultaten variëren afhankelijk van de ernst van de couperose.

Nazorginstructies

Na de behandeling ontvang je gedetailleerde nazorginstructies om de huid te ondersteunen tijdens het herstelproces. Dit omvat het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht en het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten.

Korte Hersteltijd

Elektrocoagulatie heeft doorgaans een korte hersteltijd. Na de behandeling kan er wat roodheid en zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Comfortabele Behandeling

De behandeling is over het algemeen goed te verdragen. Voorafgaand aan de elektrocoagulatie kan een verdovende crème worden aangebracht om eventueel ongemak te verminderen.

Wat is Elektrocoagulatie

Elektrocoagulatie is een niet-invasieve behandeling waarbij kleine elektrische stroompjes worden gebruikt om de bloedvaten te coaguleren, waardoor couperose en zichtbare rode adertjes worden verminderd.