Body Treatment-Massage-Afslanken-Celulitis

Product Prijs
Therapeutische Ontspanningsmassage € 90
Lymfedrainage € 70
Banho de Lua( Maanlicht) € 65
Vet en Afslank Treatment - Kuur verband v.a. € 70
Lichaamspakking Compleet verzorging € 65

Celulit behandeling

Onze cellulitisbehandeling richt zich op het verminderen van de verschijning van cellulitis door middel van gerichte massage, vacuümtherapie of andere gespecialiseerde methoden. Dit draagt bij aan een gladdere en strakkere huid.

Massage voor Ontspanning en Ontgifting

Geniet van een ontspannende massage om stress te verminderen, spierspanning los te laten en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit helpt ook bij het ontgiften van het lichaam en het bevorderen van algemeen welzijn.

Afslank technieken en Lichaamsomwikkeling

We passen specifieke afslanktechnieken toe, waaronder lichaamsomwikkeling, om de contouren te verfijnen en de stevigheid van de huid te verbeteren. Dit kan helpen bij het verminderen van centimeters op bepaalde gebieden.

Hydraterende en Voedende Huidverzorging

We sluiten de behandeling af met een hydraterende en voedende huidverzorging om de huid te revitaliseren en een gezonde gloed te bevorderen.

Voedings- en Levens stijladvies

Onze experts bieden advies over voeding en levensstijl om je te ondersteunen bij het behouden van een gezond en gebalanceerd leven.

Comfortabele Omgeving

Geniet van de behandeling in een comfortabele en ontspannen omgeving. We streven naar een rustige sfeer waarin je volledig kunt ontspannen en genieten van de ervaring.