Handen / Hands

Product Prijs
Brasil Manicure met of zonder nagellak € 40
Warme Handpakking € 30
Medische Manicure € 60
Spa Brasil Manicure + Massage + Gellak € 65
Spa Brasil Manicure + hand Massage € 45

Nagellak of Gel Polish Applicatie

Acrylnagels kunnen worden afgewerkt met een natuurlijke, glanzende uitstraling of worden versierd met kleur, glitter, en nail art. Personaliseer je nagels naar hartenlust!

Nagelverzorging en Manicure

Jouw nagels worden deskundig gevijld, in vorm gebracht en gepolijst. De nagelriemen worden verzorgd en eventuele onvolkomenheden worden behandeld, waardoor een perfecte basis voor jouw manicure ontstaat.

Handpeeling en Scrub

Ervaar een verkwikkende handpeeling om dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen. Dit bereidt de handen voor op een diepgaande hydratatie.

Hydraterende Handmasker

Geniet van een voedend handmasker dat diep in de huid doordringt om vocht vast te houden, de elasticiteit te verbeteren en een zijdezachte aanraking te bevorderen.

Ontspannende Handmassage

Laat de spanning wegvloeien met een rustgevende handmassage. Dit bevordert de bloedcirculatie, vermindert stress en laat je handen ontspannen en verjongd achter.

Hydraterende Handcrème en Advies

De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van een rijke, hydraterende handcrème om de huid soepel te houden. We bieden ook advies over thuisverzorging voor langdurige resultaten.