Haar Behandelingen

Product Prijs
Vrouw Hiligths v.a. € 250
Keratina Nehandeling v.a. € 160
Vrouwen Wassen en knippen v.a € 50
Reconstructie/Hydratatie/Vitamine/Detox ( Schema Capillair)v.a. € 70
Botox Capilair v.a. € 160

Creatieve Stylisten

Onze getalenteerde kapster is een ervaren professional die creativiteit en vakmanschap combineert om unieke en trendy kapsels te creëren. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de kappersbranche.

Kleuring en Highlights

Onze kapsters zijn gespecialiseerd in kleuring en highlights. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde nieuwe look, wij zorgen ervoor dat de kleur perfect past bij jouw teint en persoonlijkheid.

Knip- en Stijltechnieken

Onze kapsters beheersen een breed scala aan knip- en stijltechnieken, van klassiek tot modern. Of je nu een strakke bob, gelaagde snit, krullen of steil haar wilt, wij hebben de expertise om het te realiseren.

Haarverzorging en Behandelingen

Naast knippen en stylen, bieden we ook hoogwaardige haarverzorgingsbehandelingen aan. Van diepe conditionering tot herstellende maskers, wij streven ernaar om jouw haar gezond, glanzend en levendig te houden.

Comfortabele Salonomgeving

Geniet van een ontspannen en gezellige sfeer in onze salon. Wij streven naar een comfortabele ervaring waar je je op je gemak voelt en kunt genieten van de tijd die je aan jezelf besteedt.