Nagels Gellak

Product Prijs
Gellak + Manicure € 45
Gellak Teennagels Witte Rand € 48
Gellak verwijderen en opnieuw aanbrengen € 45
Gellak Teennagels verwijderen € 20
Gellak Teennagels verwijderen en opnieuw aanbrengen € 57

Voorbereiding van de Nagels

De nagels worden zorgvuldig voorbereid door het reinigen, vijlen en polijsten. Dit zorgt voor een glad oppervlak en bevordert een optimale hechting van de gellak.

Brede Kleurenkeuze

Onze Nagels Gellak Service biedt een breed scala aan kleuropties, van subtiele tinten tot gedurfde en opvallende kleuren. Kies een kleur die bij jouw stijl en gelegenheid past.

Gellak Applicatie

Onze ervaren nagelstylisten brengen de gellak nauwkeurig aan in meerdere lagen, waardoor een duurzame en glanzende afwerking ontstaat. De gellak wordt uitgehard met behulp van UV- of LED-licht, wat zorgt voor een directe droging.

Duurzaamheid en Langdurige Glans

Gellak staat bekend om zijn langdurige eigenschappen. Het blijft wekenlang mooi zitten zonder te chippen, af te bladderen of zijn glans te verliezen.

Veilig en Niet-Schadelijk

Onze gebruikte gellakproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op een veilige en niet-schadelijke manier aangebracht. Je kunt genieten van mooie nagels zonder je zorgen te maken over schade aan de natuurlijke nagel.

Gemakkelijke Verwijdering

Wanneer je klaar bent voor een nieuwe look, kan de gellak gemakkelijk worden verwijderd zonder schade aan de nagels. Wij bieden professionele verwijdering services of adviseren je over veilige thuisverwijdering.