Visagie/ Makeup/Opsteken

Product Prijs
Bruidsmake-up in de salon € 150
Bruid Opmaken op Locatie ( Combo van haar +make-up) € 350
Glamour fotoshoot Haar+Make-up met wasbuurt v.a. € 150
Opsteken/Kapsels met wasbuurt v.a. € 85
Proef Make-up of Proef kapsel tot 3uren € 150

Bruidsmake-up

Onze bruidsvisagie is ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en ervoor te zorgen dat je op je best uitziet op je trouwdag. We nemen de tijd om jouw bruidslook te perfectioneren.

Make-up voor Fotoshoots

Voor fotoshoots, of het nu voor professionele doeleinden is of gewoon voor leuke herinneringen, bieden we make-up aan die is aangepast aan het doel van de shoot en zorgt voor een perfecte uitstraling op camera.

Avond- en Feestmake-up

Voor speciale gelegenheden, feesten of avondjes uit bieden we glamoureuze make-up aan. Denk aan smokey eyes, opvallende lippen of een prachtige glans om te stralen.

Technieken en Trends

Onze make-up artists zijn bekend met de nieuwste make-uptechnieken en trends. Of je nu geïnteresseerd bent in contouring, strobing, of de nieuwste oogschaduwkleuren, wij hebben de expertise om het te realiseren.

Kwaliteitsproducten

Wij gebruiken hoogwaardige make-upproducten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat jouw look niet alleen mooi is, maar ook langdurig blijft zitten.

Veiligheid en Hygiëne

Hygiëne en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zorgen voor schone en gedesinfecteerde make-up gereedschappen en producten.