CURSUS BELEZA BEAUTYSCHOOLBELEZA BEAUTYSCHOOL - ALGEMEEN CURSUS INFORMATIE

Bij Beleza Beautyschool geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat!

Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende.

Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Bij Beleza Beautyschool Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk en of onnafhankelijk te zijn als professioneel in de Beauty branche.

Je kunt bij ons terecht voor diverse opleidingen op het gebied van de allernieuwste methodes in de uiterlijke verzorging. 

Bent je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

 

Wij geven verschillende cursus zoals:

INVESTEER IN UW TOEKOMST

Bij Beleza Beautyschool geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Bij Beleza Beautyschool Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Extra en vervolgopleidingen Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Naast het leren van het ontharen van het lichaam, kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van de allernieuwste methodes in de uiterlijke verzorging en beauty apparatuur. Na het volgen van een onze opleidingen heb je ook een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Beroepsmogelijkheden

  • Starten van uw eigen salon
  • Werkzaamheden verrichten bij een schoonheidssalon
  • Toevoeging binnen jouw schoonheidssalon
  • Aanwezig: Practijk gericht opleiding
  • Lesdagen: Je kan bij Beleza Beautyschool zelf een voorkeursdatum en voorkeurs dag aangeven.
  • Dagopleiding: Dinsdag en zaterdag ( andere dag in overlig mogelijk)‚Ä®Avondopleiding: In overlig mogelijk

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Beleza Beautyschool geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent.

Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Bij Beleza Beautyschool Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Extra en vervolgopleidingen is in overlig mogelijk