CURSUS WIMPER EXTENSIONS ONE X ONE

Leer van Professionals!
Bij de One by One techniek wordt één extension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hierdoor kan je de wimpers verlengen, extra krul en volume geven en het blijft er alsnog natuurlijk uit zien. Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende soorten wimperextensions, de haargroei/cyclus, de verschillende looks en wensen van de klant en het juist nazorg advies

leren we jou hoe je individuele wimperhaartjes één voor één op de natuurlijke wimpers plaatst. Dit luistert nauw, dus we leren je alle facetten en handigheidjes van deze techniek.

In salons les krijgen lijkt leuk, maar dan mis je de aandacht, het oog voor detail en de rust om écht te leren en oefenen. Kies dus voor kwaliteit en een waardevol certificaat! Jouw groei als wimperstylist en de extensions die je zet zullen verbluffend zijn. Hoe groter jouw behandelaanbod, hoe groter jouw klantenkring.

Wij denken met jou mee en houden wel van een beetje tempo. De truc is: een goede leuke opleiding, waarbij we efficiënt omgaan met jouw tijd. 

Bij Beleza Beautyschool  leer je het plaatsen, opvullen en verwijderen van d extensions

Cursus prijs€: 500,00

1 Dag cursus

Materiaal prijs in overlig +- €