HENNA BROW E THREADING


Henna Brows zijn niet meer weg te denken uit de meest vooruitstrevende beauty salons. Daarom wil jij deze behandeling absoluut aanbieden in jouw salon! Deze Henna Brows opleiding leert jou dé beste techniek voor semipermanente brows!

De henna wordt op de huid en op de wenkbrauwhaartjes aangebracht. Hierdoor is het resultaat werkelijk prachtig. Het verschil tussen wenkbrauwen verven met henna of met normale wenkbrauwverf, is dat henna veel langer zichtbaar blijft. Namelijk ongeveer 4 tot 5 weken. De huid wordt ook met de henna geverfd, waardoor jij totaal andere wenkbrauwvormen kunt creëren. De wenkbrauwen lijken zo ook voller, dikker en sprekender.

Wat leer je?
Je leert met henna verschillende wenkbrauwtechnieken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan: Natural Brows, Schaduw Brows, Ombre Brows en Powder Brows. Uiteraard kun jij na deze opleiding de perfecte wenkbrauwkleur bepalen voor jouw klant. Creëer super lichte tot zeer donkere wenkbrauwen of ga van dunne wenkbrauwen naar een totaal andere wenkbrauwvorm. Met henna kun je alles bereiken op het gebied van wenkbrauwen. Iedere vorm is mogelijk en alle wenkbrauw-wensen van jouw klant kan je in vervulling laten gaan! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder

 

Wat kan je ermee?

Deze cursus bied jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als wenkbrauw specialist werkzaam te zijn. Je bent in staat om perfecte wenkbrauwen te creëren door te verven met henna en shapen met touw! Je kan ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of je start je eigen onderneming. 

 

Cursus prijs: 350,00

1 Dag curso

Material in overlig +- €