KLEUR SPECIALISTE

Ben je opzoek naar dé perfecte haarstijl? Of een compleet nieuwe coupe? Perfect in model laten knippen, je haar laten kleuren keuze of föhnen? Of je nu een man of vrouw bent, kiest voor knippen of kleuren, highlights of een balayage; neem plaats in onze kappersstoel en laat je verwennen.

 


HAAR VERVEN

Beleza Beautycentrum gebruikt Veganistische kleuring met zijn voordelen en geavanceerde technologie die 100% van het wit haar dekt. Heeft een grotere duurzaamheid van kleur en glans.

Kleurt zonder het haar en de hoofdhuid te beschadigen dankzij de ammoniak vrije en op olie gebaseerde technologie.

Is de L'Oreal Source Essentielle vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. 

Een geheel terecht vraag, hoe minder troep in je haarspullen hoe beter. De gehele lijn L'Oreal Source Essentielle is vrij van sulfaten, parabenen èn siliconen. En dat is natuurlijk hartstikke fijn en het is prachtig om te zien dat steeds meer merken meegaan in deze ontwikkeling. Hierdoor wordt het natuurlijk ook steeds betaalbaarder, wat ook niet verkeerd is.

Bevat de L'Oreal Source Essentielle ook synthetische geur- en kleurstoffen?

De complete lijn van L'Oreal Source Essentiele is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Hoe zit dat precies met de geur en kleurstoffen? Vooral omdat 80% tot 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Er wordt heel duidelijk aangegeven op de website van L'Oreal Professional dat L'Oreal Source Essentielle ook vrij zijn van synthetische geurstoffen en synthetische kleurstoffen. Hele goede ontwikkeling, Team L'Oreal!