HAAR TREATMENT

BOTOX CAPILLAIR-KERATINE-PROGRESSIVA-ALISAMENTO

VOEDING BEHANDELING (VOLLEDIG VERZORGING)

REPAIR BEHANDELING (RECONSTRUCTIE). V.A.

HAAR NUTRITIVE BEHANDELING

CRONOGRAAM CAPILLAIR


BOTOX CAPILLAIR-KERATINE-PROGRESSIVA-ALISAMENTO

Omdat het haar gevoed en hersteld wordt, is de keratine behandeling bij uitstek bedoeld voor mensen met dor, droog of onhandelbaar haar. Het maakt daarbij niet uit of dit het gevolg is van het al te fanatiek toepassen van de stijltang, het te vaak kleuren van je haren of het gebruik van verkeerde verzorgingsproducten. Een keratine behandeling zorgt ervoor dat je haar weer glad, gezond en glanzend wordt.

Maar wat is keratine eigenlijk en waarom is een brasiliaan keratine wel zo goed voor je haar? Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De werkzame stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat namelijk voor 90% uit keratine. De hoeveelheid keratine in je haar slijt onder meer door chemische behandelingen, het toepassen van verkeerde styling producten of haar dat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden. Keratine behandeling vervangt de verloren proteïne, zodat je haar weer gezond wordt, perfect in model valt en glanst als nooit tevoren.Steil haar door middel van een keratine behandeling

 

Een Keratine behandeling vermindert het volume van je haar tot maar liefst 60%. Steil haar is met een keratine behandeling dus eindelijk binnen handbereik! In tegenstelling tot chemische straighteners die je haar beschadigen, is onze natuurlijke keratine behandeling (formaldehyde vrij) de oplossing voor ieder haartype.Keratine behandeling voor krul en volume behoud

Keratine behandeling voor krul en volume behoud

 

Keratine behandeling met krul en volume behoud. Met deze speciale behandeling krijgt het haar weer de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van je haar. Het volume van je haar wordt tot maximaal 10 procent verminderd zonder de natuurlijke vorm van je haar te verliezen. Krullend haar kan daardoor mooier krullen zonder te pluizen en golvend haar zal perfecte golven hebben.

Voordelen keratine behandeling
Tijdwinst: als je het haar dagelijks stijlt of warmte gebruikt, kan een keratine
behandeling het styling proces en het drogen van je haar met 40 procent tot 60 procent
verkorten
Na een keratine behandeling neemt pluis en droogheid voor minimaal 80% af
Het voedt je haar waardoor het sterker en glanzend wordt

Detox Haar Behandeling van L'oreal

Maak kennis met onze nieuwe professional behandeling. Dit behandeling zorgt niet allen voor een mooier kleurresultaat, maar je bent ook verzekerd van minder haarbreuk. Wanner je bij ons langskomt in de salon voor een kleur- of balayage behandeling kun je dus altijd gebruik maken van Metal Detox o zo optimaal te profiteren van het beste resultaat!

 

Detox Reinigen het haar en maakt de vezel vrij van metaaldeeltjes. Het haar zal niet vervagen en behoudt de kleur. Je haren zullen er weer gezond uitzien en een mooie glans krijgen.

METAAL DETOX: 

Metal Detox van L'Oréal is een baanbrekende innovatie voor kleur-, balayage- en ontkleuring service

Het is een protocol dat de functie heeft om het metaal in de vezel te neutraliseren en het haar te ontgiften, veilig voor te bereiden op kleuring en verkleuring.

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

  • 100% betrouwbaar kleurresultaat.
  • Detox je haar na een kleur, balayage of ontkleuring service.
  • De kleurintensiteit is beschermd en vervaagt minder snel.
  • Het haar ziet er veel gezonder uit en behoudt glans.
  • Tot 87% minder risico op haarbreuk.

  Met analis, voor- en nabehandeling.

GLICOAMINE

Deze gepatenteerde technologie bevat 10% Glicoamine, het molecule dat klein genoeg is om de vezel binnen te dringen en de metal in de vezel te neutraliseren en het haar te detoxen

Haarprotocol onder evaluatie en gericht op elke haarbehoefte:

VOEDING CAPILLAIR:

Voeding werkt in op de tussenliggende lagen van de draad en geeft het natuurlijke vet terug dat de draden beschermt, waardoor oppervlakkige schade wordt hersteld. Verbeter deze fase van je haarschema nog meer, met opties van voedende maskers, behandelingen en voedende crèmes, en verover hersteld, zacht en vol levend haar.

 

Voeding vervangt lipiden die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van de haarvezel wanneer deze ondervoed is, gebroken, friezen kroezend is.

Het is essentieel om de hydratatie in het haar te behouden.

RECONSTRUCTIE CAPILLAIRE

Ontdek wat professionele haarreconstructie is voor beschadigd en broos haar

Het Thermo Reconstructie capillair is ideaal voor beschadigd en/of broos haar. Door deze behandeling zult u een ongelooflijk resultaat opmerken van meer resistent en versterkt haar.

 

Veel chemische processen en andere alledaagse factoren kunnen de gezondheid van je haar schaden. Dit resulteert in vallen en schade, wat de schoonheid van uw lokken schaadt.

 

Gelukkig is er een procedure die je haar nieuw leven kan geven en de gezonde aspecten ervan kan herstellen. Weet jij wat een haarreconstructie is? Het is een ongelooflijke procedure die de natuurlijke eigenschappen van je haar herstructureert en de keratine aanvult die je haar zo hard nodig heeft.

 

De reconstructie helpt om de keratine van het haar te herstellen, het eiwit dat verantwoordelijk is voor het behoud van de structuur van de draden die worden verwijderd door het gebruik van stijltangen en chemische processen.

HYDRATATIE CAPILLAIRE:

Hydratatie vervangt het water en de voedingsstoffen in het haar die dagelijks verloren gaan met chemicaliën en dagelijks gebruik van een stijltang en föhn.

Zonder deze behandeling wordt het haar droog, dof en futloos.

 

WAT IS HAAR HYDRATATIE EN WAAROM IS HET BELANGRIJK ?

iedereen droomt van zacht haar met die natuurlijke glans die alleen gezond haar heeft, toch? Om deze wens in vervulling te laten gaan, is haar hydratatie de oplossing!

 

Een bekende behandeling in de haar verzorging routine, hydratatie is een van de belangrijkste zorg die je kunt hebben, omdat het direct de gezondheid van de lokken en dus het uiterlijk van het haar beïnvloedt.

 

Het is echter normaal om deze zorg achterwege te laten vanwege de dagelijkse drukte, zelfs wetende dat het mogelijk is om thuis een goede hydratatie uit te voeren.

 

Als dit jouw geval is, hebben we dit artikel gemaakt om je eraan te herinneren hoe belangrijk haar hydratatie is voor het behoud van de gezondheid van het

Haar en waarom je dit regelmatig zou moeten doen. We zullen ook praten over de meest gebruikte producten voor hydratatie en tips om hun resultaten bij verschillende soorten haar te verbeteren.

HAAR UITVAL PROBLEEM??

Via een consult afspraak, kunnen wij een behandeling op maat met uw bespreken

TRUSS HAIR LIJN Bent u op zoek naar producten om uw haar gezond en stralend te maken? Kijk dan niet verder dan Truss Hair! Onze uitgebreide lijn van haarverzorgingsproducten bevat een volledig assortiment om al uw haarbehoeften te voldoen. Van shampoo en conditioner tot stylingproducten, onze innovatieve formules zorgen ervoor dat uw haar gezond en glanzend blijft.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen, sulfaten of kunstmatige kleur- of geurstoffen. Met Truss Hair kunt u er zeker van zijn dat uw haar de best mogelijke verzorging krijgt.

Probeer het vandaag nog en ontdek wat Truss Hair voor uw haar kan betekenen!Wij werken graag ook met truss hair verzorging producten Dat is geweldig nieuws! We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten het beste van het beste te bieden.

Truss Hair Care-producten zijn een van de meest innovatieve producten op het gebied van haarverzorging. Deze producten zijn speciaal ontworpen om het haar gezonder, sterker en glanzender te maken. Ze helpen ook bij het reguleren van de olieproductie, wat ideaal is voor mensen met vettig haar.

Als u op zoek bent naar een manier om uw haar gezond en glanzend te houden, dan zijn Truss Hair Care-producten een geweldige optie.