Welkom bij Beleza Beautycentrum, waar we uw schoonheid versterken met onze uitstekende kwaliteitsdiensten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe look of uw huid wilt verjongen, we staan ​​klaar om u te helpen. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om de beste resultaten te garanderen. We begrijpen hoe belangrijk het is om er goed uit te zien en daarom bieden we u de beste behandelingen om u dat te geven. Laat onze professionele team uw verwachtingen overtreffen en geniet van de nieuwe schoonheid die we samen creëren. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen.


Wilt u uw haar wassen en fohnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide selectie van haarwas- en fohnservices waarmee uw haar er verzorgd uitziet. U kunt kiezen uit een scala aan stijlen, waaronder gewoon wassen en fohnen, Braziliaan keratine, botox capilair en hydratacao, kleuren en meer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen het beste resultaat te bereiken. Wij gebruiken alleen de beste producten om uw haar gezond en stralend te houden. Daarnaast bieden wij ook advies over haarverzorging, zodat u het hele jaar door een perfecte look heeft. Kom langs bij ons salon voor een was- en fohnen behandeling en laat uw haar er weer stralend uitzien!

Een haar behandeling is belangrijk omdat het de gezondheid, glans en sterkte van je haar verbetert. Een haar behandeling kan helpen bij het repareren van beschadigd, droog of gekleurd haar. Het kan ook helpen bij het verminderen van kroezen of het versterken van dunner worden haar. Een goede behandeling kan ook helpen bij het bestrijden van problemen zoals schimmel of bacteriën. Een goede haar behandeling kan je haar helpen om lang gezond te blijven.