Droge cupping-therapie

Lymfedrainage. Methode Renata Franca


Relaxing aromatherapy massage 

Een ​​moment voor jezelf met onze Relax massage behandeling. Een behandeling die past in elk druk schema, revitaliseer uw lichaam, geest en ziel met onze ontspannende, therapeutisch verkwikkende lichaamsbehandeling. Je zult je herboren, verjongd en volledig gecentreerd voelen. We gebruiken essentiële en plantaardige oliën van hoge kwaliteit in onze massage.


Lymfedrainage. Methode Renata Franca

Door Renata França-  Braziliaanse methode: Het heeft stevige druk en snel tempo, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. De techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en verbetert een complex netwerk van bloedvaten die lichaamsvloeistoffen verplaatsen, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en gespierd lichaam, met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn. *Voor postoperatieve verminder ik de druk op kritieke gebieden.

Het is afhankelijk van stevige druk en een versneld ritme, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. Deze techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en versterkt een complex netwerk van bloedvaten waardoor lichaamsvloeistoffen passeren, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en welgevormd lichaam met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn.

 

*Voor postoperatieve verminder ik de druk op kritieke gebieden.

Het is een massagetechniek waardoor het (eiwit)vocht snel wordt afgevoerd via het lymfestelsel. Het geactiveerde lymfesysteem zorgt ervoor dat het lichaam wordt gereinigd. De afvalstoffen worden afgevoerd via de lymfeknoppen (klieren) en het lichaam wordt als het ware in een genezingsmodus gezet.

Kortom

Lymfedrainage is een hele gezonde behandeling die zorgt dat het lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te reinigen. De lymfedrainage behandeling verhoogt direct het immuunsysteem.


Droge cupping-therapie

De voordelen van cupping zijn onder meer lokale pijnverlichting en spierontspanning. Cupping verbetert de algehele gezondheid door de energieblokkades op te heffen die door de masseur worden geïdentificeerd als barrières voor de stroom van gezonde energie. Omdat cupping de bloedtoevoer naar het te behandelen gebied verhoogt, versnelt het ook de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. Dit zal ontstekingen verminderen en het immuunsysteem versterken. * Behandelingen: rugpijn, stijve nek, voetpijn, beenpijn, angst en slapeloosheid, diepe weefsels, spierpijn,

enz.


Facelift en halslift

Facelift en halslift bevordert gecontroleerde verwarming van het onderhuidse weefsel, bevordert samentrekking en stimulatie van collageenproductie, naast het verhogen van het lokale metabolisme, het verhogen van de intracellulaire lipolyse en kan worden gedaan rond de ogen en mond, voorhoofd, jukbeenderen. kin, nek en wangen, dit zijn gebieden waar de huid de neiging heeft om slapper te worden en rimpels en expressielijnen verschijnen. Ik gebruik lasertherapie en facelift massage met natuurlijke oliën en verfrissende gel.

Contra indicaties:

Het wordt niet aanbevolen om de methode toe te passen bij: 

  • Mensen die kanker hebben;  
  • Metastase;  
  • Zwangere vrouw;  
  • Metalen prothesen; • Hartgebied;  
  • Diabetes en gedecompenseerde hypertensie;  
  • Hart- en vaatziekten.

   Metallic prothese in de tanden