HYDRA FACIAL BEHANDELING

HydraFacial is een revolutionaire behandeling die helpt bij het verbeteren van de huidconditie. Het is geen laserbehandeling, maar een medische behandeling die wordt gedaan met een behandelingsapparaat. Het beschikt over verschillende functies, waaronder het verwijderen van dode huidcellen, het verwijderen van overtollig talg, het hydrateren van de huid en het toevoegen van actieve ingrediënten.

Deze veelzijdige behandeling is een populaire keuze bij mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun huid te verbeteren.

De behandeling begint met het reinigen van de huid met een speciale reinigingslotion of een scrub. Daarna wordt een krachtige reinigingsoplossing gebruikt om de poriën te openen en de huid te exfolieren De behandeling wordt vervolgd met de verwijdering van dode huidcellen met een speciale extractor. Deze extractor verwijdert ook overtollig talg en onzuiverheden.

Vervolgens wordt er een speciale serum gespoten om de huid te hydrateren en te voeden. De serum bevat ook actieve ingrediënten die helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, elasticiteit en de algehele huidconditie.

Ten slotte wordt er een speciale masker gebruikt om de huid te beschermen en te verzachten. Het masker bevat ook ingrediënten die helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verminderen van fijne lijntjes. De behandeling is meestal snel en eenvoudig, en de resultaten zijn meestal zichtbaar in slechts één behandeling.