MICRONEEDLING(DERMAPEN) ACNE-ANTI AGING-PIGMENT

 

Microneedling in kuur verband van min. 4 x behandelingen 1 u 15 min  €400,00

Microneedling in kuur verband van min. 6 x behandelingen 1 u 15 min  €600,00

microneedling acne littekens/ grove poriën 1 u 15 min €115

Microneedling acne per behandeling 1 u 15 min             €125

microneedling acne+ led licht luxe 1 u 15 min                 €130


Door de BCN Cocktails in te sluizen met behulp van een transdermaal afgiftesysteem*, zoals microneedling, radiofrequentie of ultrasound, bied je de cliënt de voordelen van traditionele mesotherapie op non-invasieve, veilige en pijnloze manier, zonder de bijwerkingen en met onmiddellijk resultaat.

MICRONEEDLING

De therapie microneedling, ook wel collageeninductietherapie genoemd, is een huid verbeterende methode. Bij microneedling worden met behulp van de dermapen microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces om de huid te vernieuwen. Dit proces verhoogt de productie van collageenvezels en elastine in de huid. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te versterken en aan de oppervlakte te verfraaien.

 

Wanneer wordt de microneedling-behandeling uitgevoerd?

De microneedling-behandeling kan ingezet worden tegen huidproblemen zoals:

 • Acne-littekens
 • Fijne lijntjes
 • Grove poriën
 • Huidveroudering
 • Striae
 • Rosacea
 • Alopecia
 • Diverse pigmentatieproblemen
 • Huidverslapping
 • Hypertrofische en hypo trofische littekens
 • Zonschade

 

Op welke huidtypen is deze behandeling toepasbaar?

Microneedling-therapie is geschikt voor alle huidtypen. Indien gewenst en afhankelijk van de indicatie, kunnen wij microneedling-behandelingen afwisselen met peeling, LED-therapie, microdermabrasie of andere behandelmethoden.

 

Wat is de hersteltijd?

Na de microneedling-behandeling is de eerste 24u tot 3 dagen de huid een beetje rood. Daarna is er geen zichtbare schade meer te zien. De huid is de dagen erna nog wel bezig met herstellen in de onderste huidlagen. De periode tussen de behandelingen varieert van twee tot drie weken en wordt persoonlijk afgestemd.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Bij microneedling-therapie geldt: hoe meer behandelingen, des te beter het resultaat. Afhankelijk van de indicatie, de ernst van de klacht en de huidconditie, zijn er over het algemeen zo’n drie tot zes behandelingen nodig om zichtbare huidverbetering te ervaren. Er is geen maximum aan het aantal behandelingen. U kunt uiteindelijk zelf bepalen hoeveel behandelingen u wilt ondergaan. Een optimaal resultaat wordt bereikt in kuurvorm.

 

Nazorg

Het gebruik van make-up is gedurende de eerste 48 uur na de microneedling-behandeling niet aan te raden. Vermijd tot twee weken na de behandeling ook zoveel mogelijk contact met zonlicht. Indien de zon niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met SPF 50 op de behandelde huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.