PLASMALIFT


Huidverstrakking zonder operatie!

Fibroblast, ook wel Plasmalift genaamd, is een mild alternatief voor een chirurgische ingreep. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. Het is een revolutionaire techniek zonder snijden voor een permanente ooglid- of huidcorrectie. Met de plasmapen wordt door middel van geïoniseerde gasmoleculen die zich vlak boven de huid bevinden een klein bliksemflitsje geproduceerd.

Wat er gebeurt is coagulatie: de huidvezels trekken samen wat resulteert in huidverstrakking, modellering en een liftend effect. Rimpels, overtollige huid, pigment en littekens verdwijnen zonder medische ingreep.

Bovendien stimuleert de plasmabehandeling op langere termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels.

Plasmalift waarvoor hulp:

 

Ooglidcorrectie Huidverslapping Acne en acnelittekens Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken Steelwratjes (fibroom/ Huiduitstulping) Wratten (zoals ouderdomswratten) Xanthelasma (gelige bultjes rond de ogen) Littekens en keloïd Striemen (strepen)

Hoe gaan wij te werk?

Ter voorbereiding van de plasmalift behandeling, plannen we een overleg waarin uw gezondheid, wensen, de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten worden besproken. Voordat de plasmalift doorgaat, wordt er eerst een verdovende crème aangebacht. De behandeling zelf bestaat uit een serie puntsgewijze aanrakingen met de plasmastraal. Door de kleine puntsgewijze aanrakingen kan er zeer precies worden gewerkt.

Laat geen Plasmalift inbrengen:

Op plekken waar je de afgelopen jaren plastische chirurgie of straling hebt ondergaan. Op een litteken dat minder dan een jaar oud is. Op een gevorderde huid zoals bultjes of scheuren. Als je onder invloed bent van alcohol of drugs. Als je zwanger bent.

Daarnaast wordt het afgeraden:

Om een ​​plasmalift behandeling te ondergaan als je laatste hebt van een van de volgende aandoeningen: suikerziekte hemofilie chronische huidziekte allergie Immuunstoornis Hart- en vaatafwijking Bij het behandelen. 

De plasmalift behandeling

Is een niet-invasieve behandeling, waardoor de herstelperiode kort is. De herstelperiode is bij elke huid anders. Na de plasmalift behandeling is het behandelgebied rood en kan er een lichte deel (met naam bij behandeling van de oogleden) ontstaan. De pauze kan enkele dagen worden vastgehouden. Daarnaast zijn er directe na de behandeling kleine korstjes zichtbaar, die er na 5 à 7 dagen vanzelf vallen.

Na de behandeling met de plasmapen:

Mag het behandelde gebied 3 dagen niet nat worden gemaakt. Bij 3 tot 5 dagen mag u  terug kiomen  in de Salon voor controle. ( Dat is geen plicht).

In veel gevallen is één behandeling al voldoende. Dit kan echter verschillen per persoon.

WAT IS HET RESULTAAT OP LANGE TERMIJN?

De resultaten op lange termijn zijn afhankelijk van uw levensstijl en huidconditie. Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden 

I.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan na ca. 4 weken of definitief na 3 maanden plaatsvinden.

WIST JE DAT?

Het effect van een ooglift correctie d.m.v. operatieve huidverwijdering blijft 5 tot 10 jaar en is dus, zoals vele mensen denken, niet permanent. Het nadeel is dat de huid volledig wordt doorgesneden. Hierdoor ontstaat er veel littekenweefsel. Deze behandeling kunt u niet blijven herhalen. De plasma behandeling met de Accor pen kan u, indien gewenst, zo vaak herhalen als u wil.