FIBROBLAST BEHANDELING GEZICHT EN LICHAAM

Steel wratjes, ouderdom vlekken, wratjes en andere huidaandoeningen kunnen in veel gevallen worden verwijderd door middel van lasertherapie of fibroblast apparaat. Bij lasertherapie wordt de aangedane huid behandeld met een speciale laser die de huidoppervlakte aantast en de aangetaste cellen doodt. fibroblast is een andere optie waarbij de aangedane huid wordt behandeld met elektrische stroom, waardoor de aangedane huidcellen worden vernietigd.


 HUIDONEFFENHEDEN TE VERWIJDEREN

Wat gebeurt er precies  behandeling?

De Plasma Pen is een nieuw type cosmetische behandeling die wordt gebruikt om rimpels, littekens, huid oneffenheden verwijderen en  veroudering te verminderen en te verbeteren. Het bevat een elektrisch licht dat wordt gegenereerd door een koolstofdioxide-laser. Het licht verwarmt de huid, waardoor collageen en elastine worden geactiveerd. Deze stoffen helpen bij het verbeteren van de structuur en elasticiteit van de huid. De Plasma Pen wordt meestal gebruikt voor het verminderen van rimpels, verminderen van littekens en het verbeteren van het uiterlijk van de huid.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na ongeveer twee weken is de door Fibroblast behandelde plek geheel genezen. Het korstje is verdwenen en er blijft geen litteken achter. Om het herstel in deze eerste twee weken te bevorderen, adviseert onze huidspecialist om een speciale crème of emulsie te smeren met een zonbescherming van minimaal factor 50.

Bij ons kun je onder andere terecht, wanneer je problemen ervaart met je huid.

Wij maken gebruik van een aantal vooruitstrevende technieken, waarmee wij je helpen om je huid weer glad, schoon en strak te krijgen. Met deze technieken kunnen we o.a. de volgende huidproblemen behandelen: Acne littekens, Huid verslapping, rimpels, pigmentvlekken, donkere kringen, huidbultjes en nog veel meer