HAAR UITVAL SCALP NEEDLING (DERMAPEN 

 

 Scalp Needling in kuurverband 4 x behandelingen 1u30 €350

Scalp Needling hoofdhuid 1 u 30 min €95,00

Scalp Needling met Biotina hoofdmassage en Led licht  €110

De BCN Scalp Hair Loss Cocktail stimuleert de (bestaande) haargroei en versterkt dun, verzwakt haar. De ampullen bevatten een uitgekiende combinatie van werkstoffen die elk een cruciale rol spelen in de haargroei cyclus.


Haaruitval probleem

Door hormonaal proces, corona virus, een meerdere verschillende situaties, kunnen wij veel last van haaruitval krijgen

 • Heb je last van haaruitval?
 • Last van dunner wordend haar?
 • Wat te doen hiertegen?
 1. Haarschema voor haarverlies
 2. Chronogram Capillair
 3. Begint nu een chronogram capillair om deze probleem aan te pakken

 

Haarschema voor marterhaarverlies

Als je je de laatste keer dat je je haar hebt geborsteld niet meer kunt herinneren en je hebt geen duizenden lokken in je borstel gezien, dan is het tijd voor een serieus gesprek. Als je dunnere lokken opmerkt of worstelt met haaruitval, heb je zeker een haarverliesschema of een goede verzorgingsroutine nodig om deze situatie te veranderen.

De reden voor haaruitval kan stress, hormonale onbalans, genetica, gebrek en medische aandoeningen en over styling zijn, maar je kunt dit behandelen of verlichten door de manier waarop je je haar behandelt te veranderen.

Een haarverzorgingsroutine en specifieke producten kunnen de haargroei stimuleren en haarverlies vertragen. Voor het geval u, naast de val, merkt dat de draden broos, ondoorzichtig, lelijk en levenloos zijn. We raden aan om bovenstaande stappen te combineren met een intensieve behandeling om beschadigt haar (milde, matige of ernstige schade) te herstellen of om het gezond te houden als je dat wilt.

 

Voor het geval u, naast de val, merkt dat de draden broos, ondoorzichtig, lelijk en levenloos zijn. We raden aan om bovenstaande stappen te combineren met een intensieve behandeling om beschadigt haar (milde, matige of ernstige schade) te herstellen of om het gezond te houden als je dat wilt.

 

Intensieve herstelbehandeling

Als dit uw geval is, heeft uw haar goede hydratatie, voeding en wederopbouw nodig. Elk van hen heeft verschillende voordelen. Lees meer over hen:

Hydratatie

Het bestrijdt de ondoorzichtigheid van de draden, waardoor ze glanzender en zachter worden. Zo voorkomt het gespleten punten en haaruitval.

Verzorgen

Maskers en crèmes op basis van fruit, aloë Vera, aloë, panthenol, groenten en vitamines, keratine, eiwitten, collageen

Voeding

Vermindert kroezen, geeft leven en beweging. Bovenal maakt het haar gezonder en voller. Het sluit ook de nagelriemen af ​​en verlengt de effecten van haar hydratatie.

Wederopbouw

Het zal de gezondheid van je haar herstellen omdat het de schade herstelt en, zoals de naam al zegt, het de haarvezel opnieuw opbouwt, waardoor de haartextuur wordt hersteld.

HAARUITVAL- Scalp Needling

Haaruitval, ook wel alopecia genoemd, kan verschillende oorzaken hebben. Het is lastig te zeggen wat de exacte oorzaak is van deze aandoening. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen van haarverlies Alopecia Areata

Dit is een huidaandoening waarbij je haren dunner worden en daarna uitvallen. Het gaat hierbij om pleksgewijze haaruitval, wat wil zeggen dat het naast de hoofdhuid ook voor kan komen op andere behaarde delen van het lichaam zoals wenkbrauwen, oksels of rondom de schaamstreek.

 

Alopecia Androgenetica

Vaak is haaruitval verbonden met je persoonlijke gemoedstoestand. Bij Alopecia Androgenetica praten we over een genetische bepaling. Deze aandoening is erfelijk en komt voort uit het hormoon DHT. Deze erfelijke aandoening komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Overig

Daarnaast zijn er nog andere oorzaken die kunnen leiden tot haaruitval.

 • Stress
 • Verandering in voeding, zoals een streng dieet of een ongezonde levensstijl
 • Lichamelijke problemen zoals ijzertekort, infectie of te kort aan vitamines
 • Hormonale schommelingen, door zwangerschap of menopauze

Behandelingen bij haaruitval

In onze praktijk zetten wij drie verschillende soorten behandelingen in om haarverlies tegen te gaan en haargroei te bevorderen. In veel gevallen wordt er gekozen voor een combinatie van meerdere

behandelvormen. Dit is afhankelijk van de ernst van het haarverlies en de oorzaak

 

 De behandelingen die onze huidspecialist erbij uitvoert zijn:

 • LED-therapie
 • Scalp Needling ( Microneedling) Met andere gebruik techniek en serums

 

• LED-therapie

Dit is een relatief nieuwe behandeling voor haarverlies. De behandeling met LED-licht is veilig, pijnloos en doeltreffend. De therapie helpt het huidige haarverlies te verminderen en stimuleert de nieuwe haargroei. In onze praktijk combineren we LED-therapie in veel gevallen met mesotherapie. Deze manier van behandelen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De behandeling:

De LED-therapie start met een zogenoemde opbouwkuur van zes behandelingen, met één behandeling elke twee weken. Vervolgens krijg je nog meerdere onderhoudsbehandelingen verspreid over een langere periode.

• Scalpneedling - microneedling worden er per seconde ruim 1900 kanaaltjes in de hoofdhuid gemaakt, waardoor er groeifactoren vrijkomen. De behandeling zorgt voor het verminderen en stopzetten van haarverlies. Daarnaast worden de wortels gestimuleerd, zodat het teruggooiende haar dikker en steviger wordt. Ook deze behandeling wordt vaak gecombineerd met mesotherapie en led-therapie.