MEDISCHE PEDICURE  EELT- INGEGROEID NAGELS - EELTPIT BEHANDELEN, etc,. 

 


MEDISCHE PEDICURE

Deze behandeling is speciaal voor voeten met zichtbare problemen, waarbij wij een analyse doen. Analyse van het probleem (behandeling bespreken)

Behandelen van de hele voet.

Het verkorten van pathologische nagels Polijsten van de nagels en nagelomgeving Wordt verschillende probleem opgepakt zoals: Ingegroeide nagel, kloven, likdoorn, eeltpiet, eelt, likdoorns, kloven, mycosenagel behandelen, etc, Afsluiten met Scrubben van de voeten en verzorgende crème.

Deze behandeling duurt 60min. Maar als extra aandacht het nodig is, bespreken wij met u hierover voor een vervolging afspraak en of langer doorgaan.  

Wat is het verschil tussen een pedicure en een medische pedicure

Je kan bij een pedicure terecht voor het wegvijlen van eelt, het knippen of lakken van nagels of het plaatsen van gelnagels. ... Een medische pedicure richt zicht meer op de medische kant en dient voornamelijk voor pijnvermindering en bestrijding van ernstigere voetproblemen.

Naast het verwennen van uw voeten, verlost de pedicure u van ongemakken zoals eelt, ingegroeide nagels likdoorns, kalknagels of pijnlijke kloofjes en helpt de pedicure bij het voorkomen ervan.

Medische Pedicure- Eelt – Ingegroeide nagels- Eeltpit behandelen

Wij behandelen de hele voet. Het verkorten van pathologische nagels Polijsten van de nagels en nagelomgeving
Wordt verschillende probleem opgepakt zoals: Ingegroeide nagel, kloven, likdoorn, eeltpiet, eelt, likdoorns, kloven, micosenagel behandelen, etc, Afsluiten met Scrubben van de voeten en verzorgende crème.

Deze behandeling duurt 60min. Maar als extra aandacht het nodig is, bespreken wij met u hierover voor een vervolging afspraak en of langer doorgaan.