HYDRA FACIAL BEHANDELING

De Hydra Facial behandeling is een krachtige, dieptereiniging die een intensieve hydratatie geeft. De behandeling bestaat uit een combinatie van een mechanische peeling, diepe reiniging, extracties en een hydraterende, verzorgende behandeling. Tijdens de behandeling worden er speciale ingrediënten gebruikt om de huid te hydrateren en te verzachten, waardoor deze er gezonder en stralender uit gaat zien.

De Hydra Facial is ideaal voor mensen met een droge, gevoelige of acne gevoelige huid, omdat de behandeling de conditie van de huid verbetert. De Hydra Facial biedt ook voordelen voor mensen met een vettige huid, omdat het overtollige talg vermindert en de huid reguleert.

De Hydra Facial behandeling duurt meestal ongeveer 45 minuten. De behandeling begint met een diepe reiniging van de huid, waarbij speciale producten worden gebruikt om het vuil, overtollig talg en olie te verwijderen. Vervolgens worden er extracties gedaan, waarbij de kleine mee-eters en onzuiverheden worden verwijderd.

Daarna wordt er een mechanische peeling gedaan, waarbij oppervlakkige dode huidcellen worden verwijderd. Afhankelijk van de conditie van de huid, worden er ingrediënten zoals salicylzuur, glycolzuur, alfa-hydroxyzuur of vitamine C toegevoegd om de huid te exfoliëren en te verzachten.

De laatste stap van de behandeling is een massage met een speciale hydraterende crème om de huid te verzachten, te hydrateren en te voeden.

Nadat de behandeling is afgerond, wordt een speciale aftercare product aangeraden om de huid in optimale conditie te houden.