Glysalak peel 1 u 15 min                                                  

BCN Peeling Ant Aging-acne-pigment 1 u 15 min    

Peeling Resurfacant 1 u 30 min                                     

The perfect derma peel.                                                 

                                           (The Perfect Derma Peel (incl. nazorg setje)


PEELING

 Peeling is een techniek uit de cosmetica waarbij gezonde huid weer naar boven komt, wat zorgt voor een verfrissend effect op de huid. Bij deze techniek worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd, waarna nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor wordt de huid weer zacht en egaal.

Wat is een peeling?

Bij een peeling wordt een techniek gebruikt met weinig en hele fijne korreltjes. Hierdoor worden de oppervlakkige oude/dode huidcellen losgeweekt. Dit geeft de nieuwe huidcellen de ruimte, waardoor deze aan de oppervlakte komen. Ook zorgt een peeling voor het aanmaken van nieuw collageen en elastine. Collageenvezels zorgen voor versteviging van de huid. Elastine zorgt weer voor veerkracht en elasticiteit van de huid. Doordat deze stoffen worden aangemaakt, ziet de huid er weer jong en fris uit. De peeling-techniek is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid redelijk dun is, zoals de rug van de hand, het gezicht en de hals.

Wanneer wordt deze behandeling ingezet?

Deze kuur kan ingezet worden bij behandeling van de volgende klachten:

Soorten peeling er zijn verschillende soorten technieken te onderscheiden en wij hebben een aantal van deze soorten;

Chemische peeling:dit is een peeling waarbij de huid wordt behandeld met een chemische stof, zodat oppervlakkige huidcellen afsterven.

  • Deze techniek helpt in het geval van littekens, pigment en tekenen van huidveroudering.
  • Een voorbeeld van een chemische peeling is een Retinol -peeling, welke vooral wordt toegepast bij pigmentatie, een rokershuid of zonbeschadigde huid.
  • Een chemische peeling helpt rimpels te verzachten en acne(littekens) te vervagen.
  •  Verbetering van de helderheid, toon en textuur van de huid.
  • Verwijderd of verminder hyperpigmentatie, inclusief melasma.
  • Beheerst acne en verbeterd het uiterlijk van acne littekens
  • Vermindert de groveporiën.
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels

 

Mechanische peeling:een peeling waarbij kristallen onder hoge druk de dode huidcellen verwijderen. Mechanische peeling wordt ook wel Microdermabrasie genoemd, wat letterlijk het ‘afslijpen van de huid’ betekent.

Een peeling stimuleert de celvernieuwing in je huid en verwijdert dode huidcellen. De dode huidcellen schilferen af en nieuwe, gezonde cellen worden aangemaakt. Hoe diep de peeling je huid in gaat is afhankelijk van de vloeistof die gebruikt wordt bij de peeling.

Dan gebruik je een vochtinbrengende crème. De huid moet goed worden hersteld en gehydrateerd na gebruik van dit product, daarom mogen toner, serum, crème (alle producten die u na het pilling gebruikt) geen zuren of retinoïden in hun samenstelling bevatten.

Hoe lang duurt vervellen na peeling?
Na de behandeling gaat uw huid een bruine verkleuring vertonen. En zal vervolgens na enkele dagen gaan vervellen. In de regel is dit proces na 1 week tot 10 dagen voorbij en heeft u een stralend glad babyhuidje teruggekregen!


Nazorg instructies:

Tot 24 uur na de behandeling: Geen make up of andere producten aanbrengen buiten diegene die bestemd zijn voor uw huid en om te gebruiken na een hui verbeterende peeling. Het is beter de huid minimaal 48 uur te laten rusten alvorens terug make up aan te brengen.

TOCH AAN HET VERVELLEN? DIT KUN JE DOEN!

1. NIET SCRUBBEN. Het klinkt ideaal: je huid scrubben om ervoor te zorgen dat al die loszittende velletjes snel verdwijnen. ...
2. GUN JE HUID RUST. Je huid is druk bezig met herstellen en kan wel wat rust gebruiken. ...
3. BLIJF GOED GEHYDRATEERD
4. WAS JE GEZICHT MET KOUDE WATER
5. Zodra je huid na een peeling weer normaal aanvoelt, kun je je normale huidverzorgingsroutine weer hervatten. Neem contact op met je professionele huidexpert voor nog meer persoonlijk advies over hoe je peelings in je levensstijl kunt implementeren.

The perfect derma peel 

Verander je huid in maar één week! Dit door The Perfect Derma Peel.

The Perfect Derma Peel is de meest geavanceerde en effectieve peeling van medische kwaliteit die er is.

Bij Beleza is de enige in Rotterdam die deze peel toepast! De peeling komt oorspronkelijk uit Californië; de plaats waar alles draait om beauty!

WAT DOET DE PERFECT DERMA PEEL?

De exclusieve formule van deze peel biedt goede resultaten bij huidveroudering, acne, melasma, hyperpigmentatie en veel andere voorkomende huidproblemen. De peeling is vrijwel geheel pijnloos en biedt een eenvoudig peelingproces aan voor alle huidtypes en huidkleuren.

Belangrijke ingrediënten van deze peeling zijn: TCA, retinoïnezuur, salicylzuur, koijczuren, fenol, glutathion en vitamine C.

Deze unieke mix van zuren en antioxidanten zorgen voor

De behandeling

Tijdens een eerste afspraak analyseert onze huidspecialist de huid, waarna er een persoonlijke kuur wordt samengesteld. De duur en het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Meerdere aspecten zoals leeftijd, huidconditie en/of eventuele huidaandoeningen zijn hierbij bepalend.