Radiofrequentie (RF) huidverstrakking

 

Wat is radiofrequentie (RF) huidverstrakking?
Radiofrequentie (RF) huidverstrakking is een niet-chirurgische huidbehandeling om de slappe huid te verstevigen. De procedure kan u een jeugdiger uiterlijk geven.

Hoe werkt radiofrequentie huidverstrakking?
Radiofrequentie-apparaten gebruiken een veilig niveau van laagfrequente elektromagnetische golven om warmte te genereren. Deze warmte volgt diep door in de huidlagen. Daar neemt het de aanmaak van nieuwe huidcellen (regeneratie) mee. De behandeling veroorzaakte ook de aanmaak van collageen en elastine. Deze vermindering geeft huidcellen meer kracht en flexibiliteit. Als gevolg hiervan krijgt de verslapte huid zijn stevige vorm en gevoel terug.

Kenmerken:
1. DIVERSE Functie: Ontspan en masseer je spieren om vermoeidheid te verlichten, de elasticiteit van de huid te verbeteren en je gezicht en lichaam te ontspannen, zodat je een charmant lichaamsfiguur kunt behouden. Gladde oogrimpels, stevige ooghuid, massagerimpels in het gezicht, poriën verkleinen, lage energie, veilig en effectief.
2. Duurzaam: geeft effectief warmte, bevordert de bloedcirculatie, verbruikt calorieën en versnelt de afbraak van de CAT. Helpt de toestand van uw lichaam en gezicht te behouden waar u naar verlangt.

Beschrijving:
Massager focus massager energieën in de juiste positie om huidverjonging en lichaamsmassage-effecten te realiseren, de huidflexibiliteit te stimuleren en te vergroten, de elasticiteit en tonus van de huid te verbeteren, de stofwisseling te bevorderen.Wat is radiofrequentie (RF) huidverstrakking? Radiofrequentie (RF) huidverstrakking is een niet-chirurgische huidbehandeling om de slappe huid te verstevigen. De procedure kan u een jeugdiger uiterlijk geven. Hoe werkt radiofrequentie huidverstrakking? Radiofrequentie-apparaten gebruiken een veilig niveau van laagfrequente elektromagnetische golven om warmte te genereren. Deze warmte volgt diep door in de huidlagen. Daar neemt het de aanmaak van nieuwe huidcellen (regeneratie) mee. De behandeling veroorzaakte ook de aanmaak van collageen en elastine. Deze vermindering geeft huidcellen meer kracht en flexibiliteit. Als gevolg hiervan krijgt de verslapte huid zijn stevige vorm en gevoel terug.