MASSAGE

Lymfedraynagemassage

Braziliaanse methode: Het heeft stevige druk en snel tempo, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. De techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en verbetert een complex netwerk van bloedvaten die lichaamsvloeistoffen verplaatsen, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en gespierd lichaam, met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn. *Voor postoperatieve verminder ik de druk op kritieke gebieden.

Het is afhankelijk van stevige druk en een versneld ritme, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. Deze techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en versterkt een complex netwerk van bloedvaten waardoor lichaamsvloeistoffen passeren, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en welgevormd lichaam met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn.

*Voor postoperatieve verminder ik de druk op kritieke gebieden.

 

Het is een massagetechniek waardoor het (eiwit)vocht snel wordt afgevoerd via het lymfestelsel. Het geactiveerde lymfesysteem zorgt ervoor dat het lichaam wordt gereinigd. De afvalstoffen worden afgevoerd via de lymfeknoppen (klieren) en het lichaam wordt als het ware in een genezingsmodus gezet.

Kortom

Lymfedrainage is een hele gezonde behandeling die zorgt dat het lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te reinigen. De lymfedrainage behandeling verhoogt direct het immuunsysteem.

 

bindweefselmassage- De lichaamscontouren accentueren

   Het is een mix van exclusieve manoeuvres van de technieken van deductieve massage en lymfedrainage met en zonder apparatuur. Het werkt als een onmiddellijke handmatige lip sculptuur en garandeert een egale huid en beter gedefinieerde spieren. De gedifferentieerde aanraking vermindert metingen, trekt zwellingen weg en transformeert de textuur van de huid met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie. De continue verwerking van deze techniek zorgt voor een perfect figuur en een sterk gemodelleerde lichaam.

 

Mecanishe massagetechniek waarvan het belangrijkste kenmerk de toepassing van krachtige, snelle en stevige bewegingen over het hele lichaam is. Deze massage heeft verrassende resultaten omdat ze is ontworpen om de adipocyten te vormen, dat wil zeggen om het vetlag te verdunnen zodat deze afgevuurd worden uit u lichaam en zo meer contouren aan het lichaam te geven. Kneden, knijpen en glijden zijn enkele van de manoeuvres die beloven nieuwe vormen aan het lichaam te geven en een ronder silhouet te garanderen met mechanische- Ultrasound

Lymfedrainage

Bevordert de synthese van collageen en elastine door de diepere lagen van de opperhuid en dermis te verwarmen met behulp van radiofrequentie, ultravavitatie lasertherapie en Shaping-massage.  Het eindresultaat is een afname van verslapping en plaatselijk vet. Ook genoemd afslank anticelulites bod Braziliaan massage

De volledige behandeling heeft 10 sessies van 30 tot 60 minuten nodig

Het wordt aanbevolen om de methode te gebruiken bij: • Mensen die plaatselijk vet, dubbele kin, gezichts- en lichaamsverslapping, rimpels en abdominale diastase willen verminderen.

Het wordt niet aanbevolen om de methode toe te passen bij: 

  • Mensen die kanker hebben;  
  • Metastase;  
  • Zwangere vrouw;  
  • Metalen prothesen op de te werk plaatsen Hartgebied;  
  • Diabetes en gedecompenseerde hypertensie;  
  • Hart- en vaatziekten

 Vormgevende Braziliaanse anti cellulitis massage

helpt bij het herstructureren van collageen, spanning in de spieren loslaat, de huidelasticiteit verbetert, reorganiseert en vormt vet, vermindert de dikte van de huidplooi en cellulitis.

Bij Beleza Beautycentrum we weten dat 80 tot 90% van de vrouwen last heeft van cellulitis. Het is dus zeker niet ongebruikelijk om hier als laatste te hebben. Daarom bieden wij onze anti-cellulitis behandeling aan, zodat je met vol vertrouwen in de zomermaanden kunt genieten van de warme temperaturen. Met deze innovatieve behandeling activeren we uw lymfesysteem en voeren we jaarlijks vocht af. Zo kun jij stralen met jouw benen, billen en buik deze zomer. Kies er dus voor om je benen te laten stralen met onze anticellulitis behandeling.

 

Beleza Beautycentrum biedt een unieke massagetechniek om onderliggende cellulitis te verwijderen. Deze techniek is geschikt voor lichaamsdelen zoals benen, buik en billen.

 

De massagetechniek activeert het lymfatisch systeem en helpt het lichaam te contouren en vetcellen te verwijderen. Na de massage wordt sommige behandeling afgesloten met een afslankende bodywrap.

Lichaamspakkingen kunnen nuttig zijn om vetcellen te verminderen. De warmte en het vocht van de wrap stimuleren de bloedsomloop, wat kan helpen bij het verminderen van het volume van vetcellen. Het kan ook de elasticiteit van de huid verbeteren, waardoor een zichtbare samenvatting in het uiterlijk van cellulitis zichtbaar wordt. Hoewel lichaamspakkingen nuttig kunnen zijn bij het verminderen van vetcellen, wordt een verklaring gegeven om ook een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging te volgen om het beste resultaat te behalen.

 

Met onze medische behandelingen kun je het beste resultaat verwachten als je minimaal 10 behandelingen volgt. Kom naar Beauty Beautycentrum voor een effectieve en veilige behandeling om onderliggende cellulitis te verwijderen.

 

Tijdens de behandeling tegen de cellulitis aanpakken wij ook uw lichaamscontouren aan met de Braziliaanse BBL Buik-Been-Billen. Tijdens dit proces worden uw lichaamscontouren expressief gemaakt. U kunt rekenen op een strakke buikplaat, slankere middel, benen die vrij zijn van cellulitis en gelift billen.

 

Onze afslank behandeling volgende verschillende technieken om je lichaam te vormen.

Met de 6-in-1 80K RF-vet verbrandingsmachine, mini lipo -gewicht verliesapparaat, anti-rimpel, lichaamsmassage en cavitatie -machine kun je gewicht verliezen en je lichaam verbeteren.

Geniet van de voordelen van een gezonder, strakker en jeugdiger uiterlijk met onze afslank behandeling.

Er zijn een aantal contra-indicaties die u in acht moet nemen bij het krijgen van een Braziliaanse lichaamscontouren massage.

- Zwangerschap
- Huidziekte of infectie
- Pacemakers
- Lage bloeddruk
- Bloedstolsel
- Neurologische aandoening
- recente operatie