ONTHAREN -Harsen en Waxen Voor vrouwen

Lang leve de braziliaanwax !

Een voorstander van de Braziliaan wax of juist de Hollywood wax, maakt niet uit, want de bikini wax heeft bij vrouwen over de hele wereld gezorgd voor een boost van het zelfvertrouwen. Bovendien zijn er maar weinig treatment die u niet alleen goed laten voelen, maar ook nog eens na verloop van tijd zorgen voor minder haargroei. Het maakt niet uit of men nog nooit een bikini wax heeft ondergaan of juist op zoek is naar een nieuwe braziliaan wax in Rotterdam ; U hoeft nooit ver te zoeken naar een waxsalon. Wij kunnen u helpen.


GOED OM TE WETEN

 • Veel mensen maken zich zorgen over de pijngraad van een bikini wax. Wij zullen niet liegen; de behandeling is zeker niet volledig pijnloos, maar het went snel en de resultaten zijn het absoluut waard.
 • Na de waxbeurt wordt een verkoelende aloë-Vera gel aangebracht om de huid tot rust te brengen. De huid zal korte tijd wat rood uitzien.
 • Voorafgaand aan de afspraak wordt aangeraden om het te ontharen gebied minstens vijf dagen niet te scheren. Zo kan de hars of wax zich makkelijk aan de haren hechten. De perfecte haarlengte voor het waxen is de lengte van een rijstkorrel.
 • KIJK NAAR DE KORTSTE HAAR EN NIET NAAR DE LANGSTE HAAR
 • Afhankelijk van de snelheid van de haargroei wordt in de meeste gevallen geadviseerd om één keer in de maand een waxbeurt te ondergaan.
 • Hoe vaker de behandeling, hoe minder haargroei er uiteindelijk is en hoe minder pijnlijk de behandeling zal zijn. Een win-winsituatie dus!

 

Tijdens de behandeling neemt u plaats op een comfortabele behandeltafel. De wax-specialist zal vervolgens de hars of wax met een spatel aanbrengen op het te ontharen gebied. Door middel van een strip, die op de hars of wax wordt gelegd en er vervolgens af wordt getrokken, worden de haren in een snelle beweging verwijderd. Zo simpel is het. Schrik niet wanneer de specialist ook uw achterkant meeneemt. Dit hoort allemaal bij het proces en geloof ons, u zult het resultaat enorm waarderen.

 

Hars en wax zijn allebei ontharingsproducten, maar verschillen erg van elkaar.  Het grootste verschil tussen hars en wax is dat hars zich aan de huid hecht, met als gevolg dat de huid belast wordt. Dit zorgt voor irritatie en beschadiging van de huid.

 

Beleza gebruikt een unieke wax met elastische bestandsdelen die ervoor zorgt dat de wax alleen om het haartje klemt en niet aan de huid hecht. Hierdoor wordt de huid niet alleen minder belast, maar is waxen ook minder pijnlijk.

 

Tijdens het harsen en/ of waxen worden de haartjes met wortel en al uit het haarzakje getrokken. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht, daarna afgedekt met een strip die vervolgens met een besliste en snelle beweging de inmiddels gestolde hars inclusief haartjes verwijdert.


Voordelen

 • Je haar blijft 3 tot 6 weken weg
 • De haren komen zachter terug, omdat er een nieuw haartje moet gaan groeien
 • Sommige haren blijven weg, omdat de haarfollikel beschadigd is en er daardoor geen haartje meer kan groeien.

Wenkbrauwen Harsen/Waxen

Bij Beleza werken wij met de nieuwste generatie hot filmwax op basis van polymeren. Wonderwax is speciaal ontwikkeld in Italië. De wax – met mooie parelmoerglans – is zeer flexibel en mild, maar verwijdert wel elk haartje, zonder kans op irritatie. Bij Beleza kunt u uw wenkbrauwen laten ontharen met behulp van deze wax, maar ook uw bovenlip en de rest van het gezicht. Heeft u onlangs een peeling of bijvoorbeeld dermabrasie laten doen? Of gebruikt u een ROA cutane of crème met vitamine A-zuur? Kies dan voor threading.

Voordelen Waxen 

 • Snel en praktisch pijnloos ontharen
 • U krijgt strakke wenkbrauwen
 • De haartjes worden met wortel en al verwijderd mits de haartjes lang genoeg zijn om in de wax te plakken Haartjes blijven lang weg