Dyotics is hét merk van specialisten. Hoogwaarde Indiase henna die niet alleen de haartjes kleurt, maar ook de huid. Voor een tattoo effect tot wel 14 dagen.

Dyōtics wenkbrauw henna is gemaakt van de puurste Indiase henna. Maar er zijn wel pigmenten aan toegevoegd om het poeder de mooie bruintinten te geven. En om ervoor te zorgen dat de henna lang op de huid houdt. Eén van de toegevoegde ingrediënten is p-fenyleendiamine (ppd). In zeer lage hoeveelheid, maar toch kan dit nare huidklachten veroorzaken. Dat is de reden dat je áltijd een patch test moet doen bij een klant die voor het eerst henna brows krijgt. Vooral als je met Ash Brown of Raven gaat werken is het een must, omdat daar iets meer ppd inzit dan in de lichte tinten. Voor de test gebruik je overigens ook altijd een van deze tinten. Zelfs als je eigenlijk van plan bent om de wenkbrauwen met Honey of Taupe te gaan verven.

Wenkbrauwverf is voor iedereen die graag sprekende wenkbrauwen zou willen. Zijn uw wenkbrauwen door slapper huid gezakt? Deze kan makkelijker omhoog getrokken worden met ons plasmalift behandeling( geen operatie-geen spuiten-sneller zichtbaar een duurzaam houdbaar.

Door je wenkbrauwen te verven met Refectocil, heb je voor een langer periode mooie volle en kleurvaste wenkbrauwen. 

Het mooiste resultaat behaal je door een kleur te kiezen die net iets donkerder is dan je eigen wenkbrauwkleur.