REFECTOCIL DE BROWLIFT

Een browlift of brow laminering is een permanent voor de wenkbrauwen waarbij je ze semipermanent in model brengt. In een wenkbrowlaminering voeg je ook vitamines en mineralen toe. Je kunt een lift doen die nu trendy is, maar ook gewoon om ze op hun plaats te houden.

 

Hoe doe je een browlift?

Eerst maak je de wenkbrauwen schoon om vet te verwijderen en breng je de vloeistof aan die de haarlokken verzacht. Anders zijn ze behoorlijk stijf en moeilijk om mee te werken. Daarna breng ik de permanent aan zodat ik de wenkbrauw kan vormen zoals de klant dat wil. De volgende stap is het aanbrengen van een plastic en warmte die ongeveer vijf minuten blijft zitten voordat je het afveegt en een fixatie aanbrengt. Het bevat eiwitten en mineralen. Hier kun je er ook voor kiezen om de wenkbrauwen te kleuren. De laatste stap die ik doe is het aanbrengen van een glansreparatie, een soort keratine die de hoofdhuid opbouwt, verstevigt en sluit. Het geeft ook meer volume, glans en kleur. Het hele proces duurt ongeveer 40-45 minuten.

 

Aan wat moet je denken voor je een brouwlift doet?

De behandeling wordt nooit gedaan op een beschadigde huid, eczeem, wonden en dergelijke. Refectocil serum zorgt dat je wenkbrauwen haartjes hydrateert en altijd netjes blijft.

 

Aan wat moet je denken na je browlift?

Raak je wenkbrauwen de komende uren niet aan. Sommige varianten vereisen dat je binnen 24-48 uur geen crèmes gebruikt of water aanbrengt. Vraag ernaar bij jouw specialist!

 

Welke resultaten kun je verwachten?

Met de Refectocil Brauwlift krijgt u een echt wow-effect! Of je zet ze op hun plaats of je poetst ze op zodat het wilder wordt, wat nu modern is. Dit gebeurt uiteraard naar wens van de klant.

 

Kan Refectocil de wenkbrauwen helpen?

Ja, dat doet het, absoluut! Als de klant niet zoveel wenkbrauwen heeft, is het perfect, ik raad het altijd aan. Het is gemakkelijker om de wenkbrauwen te vormen met meer haartjes, heb verschillende klanten gezien die fantastische resultaten hebben gekregen.

 

Hoe lang blijft een Browlift zitten?

Alles van 4-8 weken… Het hangt af van de groeicyclus en de leeftijd van de klant.

 

Is het mogelijk om Browlift te doen ondanks dunne, beschadigde of uitgeplukte wenkbrauwen?

Ja, maar zal niet helemaal hetzelfde zijn. Zoals ik al zei, Refectocil is een goed begin en na een maand zal het makkelijker zijn om de klant te helpen het gewenste resultaat te bereiken.

 

Doet het pijn?

Nee helemaal niet. Het is een heerlijk en ontspannend moment.