WIMPEREXTENSIONS

Met wimperextensions kunnen de natuurlijke wimper haren worden verlengd en verdikt om zo een mooiere oogopslag te creëren. Beleza wimperextensions in Rotterdam Zuid bestaan uit zaidezachte synthetische materialen van hoge kwaliteit. Wat het zo speciaal maakt is dat het afgewerkt is met een zijde coating, waardoor de extensions zijdezacht aanvoelen. Met een natuurlijk set wimperextensions zul je eigenlijk niet merken dat je ze draagt! Kies voor de wimperextensions bij Beleza Beautycentrum

 

Hoe worden ze bevestigd?
De extensions worden op een eigen wimper geplaatst. Wimperextensions worden met een minimale hoeveelheid lijm, speciaal ontwikkeld voor wimperextensions.

 

Wat past er bij jouw?

U kunt kiezen uit natuurlijke look( super natuurlijk), volume look( natuurlijk maar ook vollumieus en volume russo( supervol - onnatuurlijk look). Ook zijn wimperextensions te verkrijgen in diverse krulsoorten, lengtes en diktes. Kijkend naar de vorm van uw ogen krijgt u advies wat er het beste bij u zou kunnen passen.

 

Krulsoort
Er word gebruik gemaakt van de ‘B’ - ‘C’ en 'D' krul.
De B-krul is een mooie en natuurlijk krul, net iets meer dan uw eigen wimpers.
De C-krul is een iets sprekende maar alsnog natuurlijke krul.

De D-krul is heftig maar voor veel mensen wel favoriet! Deze krul is niet ideaal voor ‘bollere ogen’, dit wordt hiermee namelijk geaccentueerd.

 

Lengte
Bij de lengte wordt naast de vorm van uw ogen, ook naar de kwaliteit van uw eigen wimpers gekeken. Uiteraard is ook van belang welke look u zelf wilt creëren. Door de lengtes in verschillende volgordes te plaatsen, worden er verschillende looks gecreëerd. Bij een waaier is dit bijvoorbeeld oplopend.

 

Dikte
De dikte ligt aan de kwaliteit van uw eigen wimpers, advies bij de “one by one” techniek een dikte van 0.03 tot 0,05 mm. Dit geeft altijd een mooi en natuurlijk effect. De wimpers zijn zwart van kleur.

 

NATUURLIJKE LOOK

Hierbij wordt op elke volwassen wimper een extension geplaatst.
De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 2 uur. Het bijvullen duurt een uur tot 1,5 uur. Alle wimpers worden goed nagekeken en verwijdert als deze niet goed meer zitten.

 

VOLUME RUSSO

Hierbij worden op elke volwassen wimper 4 tot 12 extensions geplaatst. De extensions die hiervoor worden gebruikt zijn 0.05 mm en 0.03 mm dik, anders wordt het te zwaar voor de eigen wimpers. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 uur tot 2 uur. Het bijvullen duurt 1 uur tot 1,5 uur. Alle wimpers worden namelijk goed nagekeken en verwijderd als deze niet goed meer zitten.

 

VOOR DE BEHANDELING

 • Het is van belang dat u zonder oog make-up op uw afspraak komt.
 • Ook geen waterproef mascara.

NAZORGEN 

 • Het is voor het uitharden en hechten van de lijm van belang dat extensions de eerste 24 uur niet nat worden.
 • Na het douchen de wimpers voorzichtig droogdeppen. Nooit wrijven, hierdoor breken de wimpers!
 • Niet trekken aan de wimpers. Dit gaat ten koste van uw eigen wimper.
 • Niet wrijven in de ogen. Hierdoor breken ook uw eigen wimpers af.
 • Het verwijderen van wimpers altijd in een salon laten doen.
 • De producten die u rond en op uw ogen gebruikt moeten op waterbasis zijn. Producten die olie bevatten kunnen zorgen dat de extensions losraken. Wij hebben speciale producten voor het reininge van de wimperextensions 
 • Met extensions kunt u geen watjes gebruiken. Deze pluizen aan de wimper vast.
 • U krijgt een wimperborsteltje mee na de behandeling. Hiermee kunt u iedere ochtend en na het douchen, de wimpers uit elkaar kammen.

Wimperextensions nazorgen

Eigen wimpers vallen uit door hun eigen groeicyclus, waardoor de extensions dus ook uitvallen. Hierdoor zullen de wimpers gemiddeld met 3 weken weer bijgevuld moeten worden.

 

WiIMPEREXTENSIONS VERWIJDEREN

Dit moet u altijd in een salon laten doen en hiervoor bent u dus ook bij ons aan het juiste adres. Met een speciale gel-remover lost de lijm op en kunnen hierna uw wimperextensions verwijderd worden zonder schade aan te brengen.

 

 Wanneer kunt u GEEN wimperextensions gebruiken? 

 • Als u een allergische reactie op de lijm heeft, kunt u beter geen wimperextensions nemen.
 • Bij kankerkunt u tijdens de behandelingen (chemo en bestraling) geen extensions nemen. Pas een jaar na de behandelingen kunnen er weer extensions worden geplaatst, omdat uw weerstand weer op peil moet zijn.
 • Bij Alopecia(extreme haaruitval). Het aantal eigen wimpers zal hoogstwaarschijnlijk onder het minimum zitten.
 • Bij eczeem in het gezicht raden wij wimperextensions af, omdat de huid allergie- en ontsteking gevoelig is.
 • Bij Blefaritis, oftewel oogrand ontsteking.
 • Zijn uw ogen recent gelaserd? dan hanteren wij een wachttijd van 3 maanden zodat uw ogen weer zijn genezen.

   Bij een operative ooglidcorrectie is de wachttijd 6 maanden.