• WASSEN EN FOHNEN 4X IN DE MAAND €150,00 VOL IS VOL

Droge cupping-therapie

60 min €70

75 min €85

90 min €90

Massage tegen chronische pijn 

60 minuten  €70

75 minuten  €85

90 minuten  €90

Lymfedrainage. Methode Renata Franca

60 minuten  €70

75 minuten  €85

90 minuten  €90

Sjamanistische Hot Stones Makawee

60 minuten  €70

75 minuten  €85

90 minuten  €90

Chakra massage

60 minuten  €70

75 minuten  €85

90 minuten  €90

 Relaxing aromatherapy massage 

60 minuten  €70

75 minuten  €85

90 minuten  €90

 


Relaxing aromatherapy massage 

 

Een ​​moment voor jezelf met onze Relax massage behandeling. Een behandeling die past in elk druk schema, revitaliseer uw lichaam, geest en ziel met onze ontspannende, therapeutisch verkwikkende lichaamsbehandeling. Je zult je herboren, verjongd en volledig gecentreerd voelen. We gebruiken essentiële en plantaardige oliën van hoge kwaliteit in onze massage.


Chakra massage

 

Krachtig energetisch werk is een diep ontspannende en ook verkwikkende behandeling die het lichaam revitaliseert en genezing bevordert. De verlicht spanning met zachte manoeuvres door de vrije stroom van bloed door het lichaam te verbeteren. Het is een holistische therapie die lichaam, geest en emotie behandelt om het evenwicht te bevorderen. Ik gebruik Heiki Hindu, een combinatie van oude ayuredische technieken ayuredische massage, aromatherapie en chakra balans met kristallen.


Sjamanistische Hot Stones Makawee

 

Makawee-massage is een xamanische massagetherapie geïnspireerd op de leringen over massage van de Lakota Nation, inheemse Noord-Amerikaanse inwoners. Het wordt gebruikt om u te helpen ontspannen, gespannen spieren en beschadigde zachte weefsels door uw hele lichaam te verlichten. Tijdens een hotstone-massage worden gladde, platte, verwarmde stenen op specifieke delen van uw lichaam aangebracht. De stenen zijn meestal gemaakt van basalt, een soort vulkanisch gesteente dat warmte vasthoudt. Een Makawee-massage is vooral heilzaam omdat warmte en technieken je bloedvaten doen uitzetten, waardoor er meer zuurstof naar je spieren kan komen en meer gifstoffen uit je bloedbaan kunnen worden afgevoerd, waardoor je meer kunt genieten van een verkwikkende slaap, lymfedrainage en een verhoging van het immuunsysteem. Systeem, natuurlijke vulkanische stenen + essentiële oliën.


Lymfedrainage. Methode Renata Franca

 

Door Renata França-  Braziliaanse methode: Het heeft stevige druk en snel tempo, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. De techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en verbetert een complex netwerk van bloedvaten die lichaamsvloeistoffen verplaatsen, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en gespierd lichaam, met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn. *Voor postoperatieve verminder ik de druk op kritieke gebieden.

 

Het is afhankelijk van stevige druk en een versneld ritme, naast pompen en exclusieve manoeuvres die onmiddellijke resultaten opleveren. Deze techniek vermindert oedeem, activeert de bloedcirculatie en versterkt een complex netwerk van bloedvaten waardoor lichaamsvloeistoffen passeren, waardoor de gevreesde cellulitis wordt verminderd. Het resultaat is een minder opgeblazen en welgevormd lichaam met een snellere stofwisseling en dus een gevoel van welzijn.

*Voor postoperatieve verminder ik de druk op kritieke gebieden.

 

Het is een massagetechniek waardoor het (eiwit)vocht snel wordt afgevoerd via het lymfestelsel. Het geactiveerde lymfesysteem zorgt ervoor dat het lichaam wordt gereinigd. De afvalstoffen worden afgevoerd via de lymfeknoppen (klieren) en het lichaam wordt als het ware in een genezingsmodus gezet.

 

Kortom

Lymfedrainage is een hele gezonde behandeling die zorgt dat het lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te reinigen. De lymfedrainage behandeling verhoogt direct het immuunsysteem.


Massage tegen chronische pijn 

 

Deze massage is door mij ontwikkeld en is exclusief voor jou, gericht op het verlichten van je belangrijkste pijnklachten. Probeer verlichting van chronische pijn en spierontspanning te bevorderen. Ik gebruik lasertherapie die de zuurstofopname, de doorbloeding verhoogt en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam versnelt. Dit zal ontstekingen verminderen en het immuunsysteem versterken. Tot slot krijgt u na de behandeling een Ontspannende of Diepe weefsel- en aromatherapie massage. Ik raad een pakket van 6 of 10 massages aan voor ischiaspijn, gewrichtspijn, artritis, rugpijn, hernia enz. Voor triggerpoints en spanning raad ik 4 of 6 behandelingen aan.


Droge cupping-therapie

 

De voordelen van cupping zijn onder meer lokale pijnverlichting en spierontspanning. Cupping verbetert de algehele gezondheid door de energieblokkades op te heffen die door de masseur worden geïdentificeerd als barrières voor de stroom van gezonde energie. Omdat cupping de bloedtoevoer naar het te behandelen gebied verhoogt, versnelt het ook de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. Dit zal ontstekingen verminderen en het immuunsysteem versterken. * Behandelingen: rugpijn, stijve nek, voetpijn, beenpijn, angst en slapeloosheid, diepe weefsels, spierpijn,

enz.


Facelift en halslift

Facelift en halslift bevordert gecontroleerde verwarming van het onderhuidse weefsel, bevordert samentrekking en stimulatie van collageenproductie, naast het verhogen van het lokale metabolisme, het verhogen van de intracellulaire lipolyse en kan worden gedaan rond de ogen en mond, voorhoofd, jukbeenderen. kin, nek en wangen, dit zijn gebieden waar de huid de neiging heeft om slapper te worden en rimpels en expressielijnen verschijnen. Ik gebruik lasertherapie en facelift massage met natuurlijke oliën en verfrissende gel.

Contra indicaties:

Het wordt niet aanbevolen om de methode toe te passen bij: 

  • Mensen die kanker hebben;  
  • Metastase;  
  • Zwangere vrouw;  
  • Metalen prothesen; • Hartgebied;  
  • Diabetes en gedecompenseerde hypertensie;  
  • Hart- en vaatziekten.

   Metallic prothese in de tanden