Face Treatment

Product Prijs
HydraFacial € 95
Microdermabrasie € 95
Peeling Dofe huid € 75
Radiofrequentie RF- Mesotherapie- Led Therapie € 85
Peeling: Acne- Ant aging-Pigment € 85

Gezichtsmaskers en Serums

Ervaar luxe gezichtsmaskers en krachtige serums die zijn afgestemd op jouw huidtype en specifieke zorgen. Deze voeden, hydrateren en verbeteren de textuur van de huid.

Veiligheid en Kwaliteit

Wij werken met hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën om de veiligheid en effectiviteit van onze behandelingen te waarborgen. Al onze specialisten zijn getraind en gecertificeerd.

Hydratatie en Voeding

Onze behandelingen omvatten krachtige hydratatie om de huid te voeden en vitaliteit te herstellen. Voedende ingrediënten worden zorgvuldig gekozen om de huid een gezonde gloed te geven.

Anti-Aging en Verjonging

Voor degenen die streven naar anti-aging voordelen, bieden we behandelingen met specifieke ingrediënten en technologieën die rimpels verminderen, de elasticiteit verbeteren en de huid verstevigen.

Reiniging en Exfoliatie

De behandeling begint met een zorgvuldige reiniging en exfoliatie om onzuiverheden te verwijderen en dode huidcellen te vernieuwen, waardoor de huid wordt voorbereid voor verdere behandelingen.

Gepersonaliseerde Huidanalyse

Begin met een grondige huidanalyse om de specifieke behoeften van jouw huid te begrijpen. Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten zullen een persoonlijk behandelingsplan opstellen.