Haar Behandelingen

Product Prijs
Hennabrouws € 55
Touw epileren € 15
Brouwlift € 55
Wenkbrauw verven € 12
Harsen+verf+ wimpers verf € 48

Henna Wenkbrauwen

Voor een langduriger effect bieden we henna wenkbrauwbehandelingen aan. Henna geeft niet alleen kleur aan de wenkbrauwhaartjes, maar ook aan de huid, waardoor een vollere en strakkere look ontstaat.

Wenkbrauw styling

Onze wenkbrauwen service biedt professionele styling om de vorm en symmetrie van jouw wenkbrauwen te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke boog, een strakke lijn of volle wenkbrauwen, onze specialisten hebben de expertise om aan jouw wensen te voldoen.

Wenkbrauw verzorging en -advies

Onze specialisten bieden advies over de beste verzorgingsroutine voor jouw wenkbrauwen. Van het gebruik van wenkbrauwserums tot het onderhouden van de vorm tussen afspraken in, wij geven gepersonaliseerde aanbevelingen.

Microblading

Voor wie op zoek is naar een semi-permanente oplossing bieden we micro blading aan. Dit is een met de hand aangebrachte techniek waarbij fijne haartjes worden getekend voor een natuurlijke uitstraling. Het resultaat blijft tot wel 18 maanden zichtbaar.

Wenkbrauw shaping en Waxen

Wij bieden nauwkeurig wenkbrauw shaping en waxen om ongewenste haartjes te verwijderen en de contouren van jouw wenkbrauwen te definiëren. Dit zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling.