• WASSEN EN FOHNEN 4X IN DE MAAND €150,00 VOL IS VOL

 

Tegen schimmelnagels, kalknagels, chronische pijn

 

Intakegesprek 1uur €35,

Intakegesprek + behandeling 1 uur €50

Behandeling 30 minuten €25,00

Intakegesprek + 3x behandeling €100


Lasertherapie is een uitkomst voor mensen met pijn en bewegingsklachten. De behandeling gaat via de huid, het laserlicht komt tot wel 8 centimeter diep; daardoor werkt de behandeling ook bij bijvoorbeeld een hernia, waarbij de pijn vaak diep onder de huid ligt.

Een behandeling duur ongeveer vijf tot tien minuten. De techniek zorgt ervoor dat pijn en ontsteking worden verminderd. Dat merk je al tijdens of net na de eerste behandeling. Ook als je al medicijnen slikt, kun je veilig gebruikmaken van de lasertechniek.

Met de huid contactlaser kan de therapeut het weefsel manipuleren door massagebewegingen te maken met de laser. Daardoor kan het licht dieper onder de huid doordringen dan met de contactloze laser.

De contactloze laser gebruiken we als het bot dicht onder de huid zit, zoals bij de wervelkolom of de ribben. Daarnaast is het de aangewezen techniek voor behandeling bij wondgenezing.

 

Lasertherapie maakt gebruik van een laser met laagvermogen om door de huid, zachte weefsels, spieren en zelfs botten te dringen om de lichaamscellen te genezen. Verhoog het immuunsysteem en help uw lichaam om verschillende ziekten te genezen. Het is een niet-invasieve techniek voor de behandeling van pijn en ontsteking. Daarnaast behandelt het ook rimpels, verslapping, rimpels, plantaire wrat, zieke nagel, haaruitval, enz.