Verwijderen van Steelwratjes, ouderdomsvlek, wratjes, ...

Product Prijs
Vrouw Harsen Compleet bennen en voeten € 55
Vrouw Harsen wangen € 12
Vrouw Harsen compleet gezicht € 45
Vrouw Harsen handen en vingen € 15
Vrouw Harsen Onder of Boven Armen € 25

Voorbereiding van de Huid

Voorafgaand aan het harsen wordt de huid gereinigd en eventueel voorbereid met een talkpoeder om overtollig vocht te absorberen. Dit verbetert de hechting van de hars en minimaliseert irritatie.

Precieze Hars applicatie en Verwijdering

Onze ervaren hars specialisten passen de hars met precisie toe op het te behandelen gebied en verwijderen deze snel en efficiënt. De techniek zorgt voor minimale pijn en ongemak.

Geschikte Hars selectie

Afhankelijk van jouw huidtype en het te behandelen gebied, kiezen we de juiste harssoort - van zachte crèmehars tot stripwax of harde hars. Elke hars heeft unieke eigenschappen die zijn afgestemd op specifieke behoeften.

Te Behandelen Gebieden

Onze Ontharen met Harsen-service is geschikt voor verschillende gebieden, waaronder benen, bikinilijn, oksels, armen, gezicht en meer. Je kunt kiezen voor een volledige ontharingssessie of specifieke zones laten behandelen.

Langdurige Resultaten

Harsen biedt langdurige resultaten doordat het haar vanaf de wortel wordt verwijderd. Hierdoor geniet je wekenlang van een zijdezachte en haar vrije huid.

Kalmerende Aftershave Behandeling

Na het harsen brengen we een kalmerende aftershave-behandeling aan om de huid te verzachten, te hydrateren en eventuele roodheid te verminderen. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel na de behandeling.