Acryl Nagels ( Nails)

Product Prijs
Nieuwe Set Nails zonder verlenging Nude € 60
Nieuwe Set Nails Zonder verlenging Witterand, Ombre, babyboom, gliters € 70
Nieuwe Set Nails Met Verlenging witterand, ombre,babyboom, glitters € 85
Nabehandeling Nails+ Gellak € 55
Nieuwe Set Nails Met Verlenging witterand, ombre,babyboom, glitters € 85

Kleur en Afwerking opties

Acrylnagels kunnen worden afgewerkt met een natuurlijke, glanzende uitstraling of worden versierd met kleur, glitter, en nail art. Personaliseer je nagels naar hartenlust!

Acrylapplicatie

Onze ervaren nagelstylisten brengen de acryl nauwkeurig aan op jouw nagels. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof dat snel uithardt, waardoor stevige en duurzame nagelverlengingen ontstaan.

Nagelverzorging en Voorbereiding

Jouw natuurlijke nagels worden zorgvuldig voorbereid door te reinigen, vijlen en eventueel de nagelriemen te verzorgen. Dit legt de basis voor een optimale hechting van de acryl.

Vorm en Lengte Keuze

Tijdens de applicatie kun je kiezen uit verschillende vormen en lengtes om de nagels aan te passen aan jouw voorkeuren en levensstijl. Van natuurlijk ogende nagels tot opvallende klauwen, de keuze is aan jou.

Duurzaamheid en Sterkte

Acrylnagels staan bekend om hun duurzaamheid en sterkte. Ze zijn bestand tegen dagelijkse activiteiten en bieden een langdurige oplossing voor prachtige nagels.

Veilig en Niet-Schadelijk

Onze gebruikte acrylproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op een veilige en niet-schadelijke manier aangebracht. We zorgen ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond blijven.