Voet/ Foot

Product Prijs
Voet Massage € 30
Brasil Pedicure met of zonder Nagellak € 45
Spa Brasil met Gellak € 65
Medische pedicure met of zonder Nagellak ( als het mogelijk is) € 65
Medische Pedicure met gellak( als het mogelijk is) € 70

Voetbad en Scrub

Geniet van een ontspannend voetbad om de voeten te verzachten, gevolgd door een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen.

Hydratatie en Massage

We gebruiken voedende crèmes en oliën om de voeten te hydrateren en af te sluiten met een ontspannende voetmassage. Dit verlicht vermoeidheid, stimuleert de bloedsomloop en bevordert algemeen welzijn.

Nagelverzorging

Onze pedicure omvat het knippen en vijlen van de nagels, het verwijderen van overtollige nagelriemen en het behandelen van eventuele nagelaandoeningen. Dit draagt bij aan gezonde en verzorgde nagels.

Eelt en Callus Verwijdering

Harde eeltplekken en eelt worden voorzichtig verwijderd om de voethuid glad en zacht te maken. Dit helpt ook om ongemak en pijn te verminderen die kunnen ontstaan door overmatige eeltvorming.

Behandeling van Ingroeiende Nagels

Ingroeiende nagels worden voorzichtig behandeld om pijn en ontstekingen te verlichten. Wij geven advies over preventieve maatregelen om ingroeiende nagels te voorkomen.

Voetverzorging advies

Onze pedicuristen geven advies over de juiste voetverzorging tussen afspraken door. Dit omvat tips voor het kiezen van geschikt schoeisel, nagelverzorging en algemene voetgezondheid.