TANDEN BLEKENDe tanden staan onder invloed van dagelijks leefpatronen. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals leeftijd speelt ook de genetische aanleg een rol. Een onaantrekkelijk gebit bezorgt sommige mensen zelfs een gevoel van schaamte zodra zij moeten lachen.


De tanden staan onder invloed van dagelijks leefpatronen. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals leeftijd speelt ook de genetische aanleg een rol. Een onaantrekkelijk gebit bezorgt sommige mensen zelfs een gevoel van schaamte zodra zij moeten lachen.

 

De Teeth Whitening Gel OnlySmile is ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland volgens hoge kwaliteits- , werkzaamheids- en veiligheidscriteria en in volledige overeenstemming met Richtlijn 2011/84/EU van de Europese Unie.

OnlySmile's innovatieve cosmetische technologie voor het bleken van tanden krijgt terecht brede erkenning over de hele wereld en is ongetwijfeld de modernste en veiligste manier om een ​​verbluffende glimlach te krijgen.

Beleza Beautycentrum is gespecialiseerd in het bleken van tanden en wij werken uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en de meest effectieve producten op de markt.

Beleza is een professionele salon waar u uw tanden kunt laten bleken op een veilige en verantwoorde manier. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

 

  • Wij werken met verantwoorde producten
  • Ontvang altijd persoonlijk advies voor uw behandelingen
  • Samen creëren wij een prachtig eindresultaat

 

Wilt u graag samen met iemand komen? Dit is natuurlijk geen probleem, u kunt bij ons tegelijkertijd terecht voor een tanden bleken behandeling met zijn twee.

 

Kom samen met uw vader, moeder, zoon/dochter, vriend(in) en geniet tegelijkertijd van de behandeling en verbluffende resultaten.