P-M-U Powder Brows- Eyliner-Lippen

Product Prijs
Lipliner € 175
Powder Brows inclusief 1 nabehandeling binnen 2 maanden € 475
Eyeliner boven (brede liner/wing) € 250
Eyeliner boven + infralashes onder € 375
Full lips nieuw behandeling inclusief 1 touch up € 545

Powder Brows (Poederwenkbrauwen)

Powder Brows is een techniek waarbij kleine puntjes van pigment in de wenkbrauwen worden aangebracht om een poederachtige, natuurlijke look te creëren. Dit resulteert in vollere, goed gevormde wenkbrauwen.

Eyeliner

Permanente Eyeliner zorgt voor perfect gedefinieerde ogen zonder dagelijkse make-up aan te brengen. Het kan subtiel worden aangebracht voor een natuurlijke look of bold voor een dramatischer effect.

Lippen

Permanente Lippen bieden een langdurige oplossing voor het definiëren en accentueren van de lipcontouren. Het kan worden toegepast om de natuurlijke lipvorm te verbeteren of om kleur toe te voegen voor een levendiger uiterlijk.

Kleurselectie en Vormbepaling

Tijdens het consult helpen we bij het kiezen van de juiste kleur en vorm die bij jouw huidtint en gezichtskenmerken passen. Alles wordt aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Veilig en Comfortabel

Onze P-M-U service wordt uitgevoerd door ervaren professionals in een veilige en steriele omgeving. We nemen de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de behandeling comfortabel is.

Hersteltijd en Nazorg

Over het algemeen is de hersteltijd kort, maar gedetailleerde nazorginstructies worden gegeven om de beste resultaten te garanderen. Dit omvat advies over het vermijden van zonlicht en het gebruik van specifieke nazorgproducten.

Gepersonaliseerd Consultatiegesprek

We beginnen met een gedetailleerd consult waarbij we jouw wensen bespreken en de gewenste look voor Powder Brows, Eyeliner, en Lippen vaststellen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt behandelingsplan te creëren.