CURSUS BRAZILIAAN WAX (SCHAAMSTREEK ONTHAREN)

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk.

Naast het leren van het ontharen van het lichaam, kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van de allernieuwste methodes in de uiterlijke verzorging en beauty apparatuur. Na het volgen van een onze opleidingen heb je ook een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Omschrijving van de opleiding hars technieken met certificaat Ontharing technieken worden alleen uitgevoerd door professionals en schoonheidsspecialistes. Het is daarom belangrijk dat tijdens de opleiding ook anatomie wordt behandeld, en ook de haar groeifasen en de huidstructuren.

Na de theoretische kennis leer je alle ontharing methoden, welke materialen je gaat gebruiken en vervolgens oefenen je het in de praktijk! Je leert alle ins-en-outs op het gebied oksels, armen, benen, schouders, borst, buik en bikinilijn. Een eventuele optie is de behandeling van de schaamstreek.

Wax is  steeds meer dames, maar ook heren, ontdekken het fijne gevoel van een gladde huid na waxen. Iets wat je nimmer kunt bereiken met scheren. Tevens is direct het gewenste resultaat te zien. Voor jou als professional is Waxen erg interessant.

Elke 6 tot 8 weken terugkomende klanten, zorgen voor een stabiele omzet. Uiteraard dien je een vakbekwaam waxster of waxer te zijn en professioneel te werk gaan.

Contra-indicaties voor de modellen

Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van alle contra-indicaties. Zo voorkom je dat je modellen behandelt die ongeschikt zijn voor de behandelingen van de desbetreffende opleiding. Uiteraard worden alle contra-indicaties uitvoerig besproken in onze lessen. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot het onderstaande, mail dan naar: belezanailsstudio@gmail.com

 

Deelname als model is bij de meeste opleidingen uitgesloten wanneer men:

Lijdt aan haar- en/of huidaandoeningen, van welke aard dan ook.
Lijdt aan gezondheidsklachten, van welke aard dan ook.
Gebruikmaakt van medicatie, in welke vorm dan ook.
Beschikt over metalen implantaten.
Zwanger is of borstvoeding geeft.

 

Gratis examen:
Binnen Beleza Beauty school is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? Geen enkel probleem, je kan zonder extra kosten herkansen!

CERTIFICAAT

  • Na de opleiding ontvang je een certificaat. 
  • Lesgeld 2 dagdelen Schaamstreek voor een achter 
  • Prive curso:  €799,00
  • Cursus prijs material in overlig
  • Alles Cursus prijs en materiaal zijn exclusief btw.

PAKKET CURSUS

Verzorging producten:

Pre wax lotion italwax 1x

Afte wax lotion azulene 250ml 1x

Talkpoeder 1x

Film wax 1x

Talkpoeder

Punt pincet 1x

Schaartje 1x

Harsverwarmer 1x

Wegwerp benodigde

Spateldoos groot breed

Handschoen 200 stuken

Doos tissues

Wax equipment cleaner

Mondmasker

Alcohol (pincet reinigen)