FILLER HYALURONZUUR

 

Fillers hyalluronzuur 45min. per ml €220

Lippen opvullen Hyaluronzuur 0,5 ml € 150

Lippen opvullen Hyaluronzuur 1 ml€ 220,-

 


INJECTABLES

Injectables zijn producten die men door middel van een naald in de huid aanbrengt. Dit gebeurt meestal in een kliniek tijdens een cosmetische behandeling. Door het inbrengen van filler en tijdelijke spierontspanners kunnen we rimpels of bijvoorbeeld lippen opvullen. Bij Beleza Beautycentrum gebruiken we injectables daarnaast ook om overmatig zweten tegen te gaan. Een minder bekende behandeling met injectables is het voorkomen van een zogenoemde gummy smile. Dit is het zichtbaar worden van tandvlees bij het lachen. Een injectable gebruikt men tegenwoordig ook vaak tegen migraine.

Injectables van gerenommeerde producten

Bij Beleza Beautycentrum gebruiken we enkel tijdelijke spierontspanners en filler van gerenommeerde producenten. Onze cosmetisch specialisten houden zich dag in dag uit bezig met het toedienen van deze injectables. We verminderen hiermee de tekenen van veroudering in het gezicht zoals fronsrimpels, voorhoofdrimpels, rimpels bij de neus en kraaienpootjes.

De tijdelijke fillers van hyaluronzuur

Onze specialisten werken uitsluitend met filler die het lichaam na verloop van tijd zelf op natuurlijke wijze afbreekt. Deze tijdelijke fillers bevatten daarom hyaluronzuur. Dit is een stof die altijd al in de huid en het lichaam voorkomt. De fillers brengen volume op plaatsen waar dat gewenst is. Met deze fillers vullen we het volumeverlies dat ontstaat bij het ouder worden op. Ook kan hyaluronzuur zorgen voor huidverbetering. Een filler geeft meestal niet zelf de vulling, maar heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden. Hierdoor ontstaat het gewenste volume. De filler voor huidverbetering heeft een specifieke eigenschap. Deze stimuleert namelijk de fibroblasten in de huid tot aanmaak van collageen en elastine. Dergelijke stoffen zorgen dat de huid stevig aanvoelt en veerkrachtig is. De tijdelijke fillers dienen na circa twaalf maanden herhaald te worden om het resultaat te behouden. Permanente fillers zijn verboden in Nederland.

Injectables behandeling voor een frisse en jongere uitstraling

Wil je weten of injectables zoals tijdelijke spierontspanners en fillers ook geschikt zijn om jouw huid te verbeteren? Of wil je graag die ene storende rimpel laten doen verdwijnen? Dan ben je van harte welkom voor een consult met onze cosmetische specialisten.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen via telefoon of per e-mail voor algemene informatie over onze behandelingen.

Lippen opvullen met hyaluronzuur

 

Mooi volle lippen geven een jeugdige uitstraling en behoren absoluut tot het modebeeld van de laatste jaren. Overweeg jij ook om je lippen een nieuwe of jonge uitstraling te geven? Lippen opvullen met hyaluronzuur is volkomen ongevaarlijk omdat dit een lichaamseigen stof is.